• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Όταν MARADONA φίλησε το χέρι του ROSSI
Μια αξέχαστη εμπειρία έζησε πέρσι στο Misano o Valentino Rossi...
Νέα 01/09/2009 - 02:29
Πέρσι στο Misano o Valentino Rossi «καθάρισε» ουσιαστικά την υπόθεση τίτλος. Ο Ιταλός πήρε την 68η νίκη της καριέρας του στην κορυφαία κατηγορία (500cc/MotoGP) ισοφαρίζοντας το ρεκόρ των περισσότερων νικών που είχε ο Giacomo Agostini (σ.σ. τώρα βέβαια το ρεκόρ ανήκει στον Rossi που έχει φτάσει τις 76 νίκες στην κορυφαία κατηγορία) και σε συνδυασμό με την πτώση του Casey Stoner εκτόξευσε τη διαφορά τους στους 75 βαθμούς.

Πριν την έναρξη του αγώνα ένας ξεχωριστός θαυμαστής του Doctor βρέθηκε στην πίστα για να τον δει από κοντά και να του ευχηθεί.

Ο λόγος για τον «μάγο» της μπάλας, Diego Armando Maradona που έψαχνε με λαχτάρα μικρού παιδιού να βρει στο γκριντ τον Valentino και να του μιλήσει. Όταν τον συνάντησε, αγκαλιάστηκαν και στη συνέχεια ο κατά πολλούς κορυφαίος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών του φίλησε το χέρι!

«Σήμερα ήρθα εδώ για να δω έναν μύθο να κερδίζει, τον Valentino. Στην Αργεντινή πρέπει να σηκώνομαι νωρίς το πρωί για να παρακολουθήσω τους αγώνες του. Ήρθα εδώ για να δω τον Rossi να κερδίζει και έτσι έγινε. Είναι ο μεγαλύτερος στην ιστορία, είμαι πολύ χαρούμενος», δήλωσε λίγο αργότερα ο Pibe d'Oro του Παγκοσμίου ποδοσφαίρου.Valentino Rossi - Diego Armando Maradona
Valentino Rossi - Diego Armando Maradona

Επόμενο άρθρο »

Καρέ καρέ η πτώση του Dani Pedrosa

« Προηγούμενο άρθρο

EDWARDS: Περίμενε κάτι καλύτερο στην πατρίδα του

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα