• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
EDWARDS: Περίμενε κάτι καλύτερο στην πατρίδα του
Προβλήματα με το κράτημα αντιμετώπισε ο Τεξανός αναβάτης ο οποίος δεν έμεινε ευχαριστημένος από την 5η θέση...
Νέα 01/09/2009 - 01:58
O Colin Edwards αγωνίζεται με το Νο5 στη μοτοσυκλέτα του και στον αγώνα της Indianapolis ξεκίνησε από την 5η θέση του γκριντ, τερμάτισε 5ος και διατηρήθηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας...

Πέρσι, στην πρώτη επίσκεψη των MotoGP στη θρυλική πίστα, ο Texas Tornado ήταν απογοητευτικός τερματίζοντας 15ος. Φέτος τα πράγματα ήταν σαφώς καλύτερα αν και ο ίδιος δεν ήταν ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα.

Η αλήθεια είναι ότι ξεκίνησε καλά αλλά κάπου χάθηκε μετά αντιμετωπίζοντας όπως είπε και ο ίδιος προβλήματα με το κράτημα της M1. Αν μάλιστα δεν έπεφταν οι Rossi - Pedrosa τότε θα τερμάτιζε ακόμα πιο πίσω.

«Δεν ήταν τόσο διασκεδαστικό όσο ήθελα, για να είμαι ειλικρινής, είχα ελπίδες για ένα καλύτερο αποτέλεσμα στην πατρίδα μου», δήλωσε ο αναβάτης της Monster Yamaha Tech 3 και συνέχισε: «Έκανα τους ίδιους χρόνους που έκανα όλο το διήμερο αλλά είχα κάποια προβλήματα με το κράτημα. Αισθανόμουν ότι το πίσω μέρος γλίστραγε παντού, σαν τους αγώνες speedway, μόλις πλάγιαζα τη μοτοσυκλέτα είχα πρόβλημα και έτσι δεν μπορούσα να κινηθώ σε γρήγορους ρυθμούς δεν μπορείς να πας γρήγορα. Δε μπορούσα να πιέσω το πίσω μέρος». Κλείνοντας ο Edwards είπε: «Είχαμε τα ίδια ελαστικά με τον αναβάτη που κέρδισε, οπότε δεν ξέρω αν έφταιγε το οδηγικό μου στιλ ή το ότι τα κάναμε θάλασσα με το στήσιμο της μοτοσυκλέτας. Το μόνο που μπορούσα να κάνω ήταν να βλέπω τον Nicky Hayden και τον Andrea Dovizioso να απομακρύνονται από εμένα και πήρα μεγάλο ρίσκο στα φρένα. Μόλις με πέρασε ο Nicky έγινε πολύ δύσκολο και νομίζω ότι κουνήθηκε το ελαστικό πάνω στη ζάντα, είχα πολλούς κραδασμούς στους τελευταίους 10 γύρους».

Επόμενο άρθρο »

Όταν MARADONA φίλησε το χέρι του ROSSI

« Προηγούμενο άρθρο

Οι περιπέτειες του CAPIROSSI στην Indianapolis

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα