• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Οι περιπέτειες του CAPIROSSI στην Indianapolis
Αρκετές δυσκολίες επεφύλασσε ο αγώνας της Indianapolis για τον Loris Capirossi...
Νέα 01/09/2009 - 01:36
Αρκετές δυσκολίες επεφύλασσε ο αγώνας της Indianapolis για τον Loris Capirossi. Ο πολύπειρος Ιταλός ξεκίνησε από την 11η θέση του γκριντ και παρά τον καταστροφικό πρώτο γύρο όπου βρέθηκε προσωρινά 14ος κατάφερε να ανακάμψει και να σκαρφαλώσει τελικά μέχρι την έβδομη θέση του.

Ο Capirex έκανε κακή εκκίνηση, ενώ στη δεύτερη στροφή βρέθηκε μαζί με τον ομόσταβλό του Chris Vermeulen εκτός πίστας. Παρ' όλα αυτά δεν το έβαλε κάτω και με το πείσμα που τον χαρακτηρίζει κατάφερε να τερματίσει στην έβδομη θέση.

«Η 7η θέση δεν είναι και τόσο κακή, ωστόσο είμαι απογοητευμένος με την εκκίνησή μου γιατί δεν ήταν πολύ καλή και στη στροφή 2 έμπλεξα σε ένα μπέρδεμα με άλλες μοτοσυκλέτες! Συνέχισα με γρήγορο ρυθμό και κατάφερα να περάσω αρκετούς αναβάτες. Αν είχα αυτό τον ρυθμό χωρίς το περιστατικό και την κακή εκκίνηση, νομίζω ότι θα πάλευα για μια θέση στην πεντάδα», δήλωσε ο 36χρονος αναβάτης της Rizla Suzuki και πρόσθεσε: «Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη της ομάδας μου για την πολύ καλή δουλειά που έκαναν. Όλοι δουλεύουν σκληρά για να βρουν τις καλύτερες ρυθμίσεις για το νέο πλαίσιο, το οποίο ήδη πιστεύω ότι είναι πολύ καλύτερο από το παλιό αν και ακόμα δεν γνωρίζουμε όλες του τις δυνατότητες. Πήραμε πολύτιμα δεδομένα από τον αγώνα και ήταν ένα καλύτερο αποτέλεσμα από την θέση στο γκριντ, όμως περιμένουμε περισσότερα και θα πιέσουμε σκληρά στο Misano!».

Επόμενο άρθρο »

EDWARDS: Περίμενε κάτι καλύτερο στην πατρίδα του

« Προηγούμενο άρθρο

PEDROSA: "Ζητώ συγγνώμη από την ομάδα μου!"

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα