• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
PEDROSA: "Ζητώ συγγνώμη από την ομάδα μου!"
Απογοητευμένος ο Ισπανός μετά την πτώση του στην Indianapolis.
Νέα 31/08/2009 - 17:08

Ο Dani Pedrosa φαινόταν ότι θα πραγματοποιήσει μια εκπληκτική επίδοση στο Grand Prix της Indianapolis, έχοντας κυριαρχήσει σε όλες τις δοκιμές σε στεγνό και βρεγμένο. Δυστυχώς, στον Κυριακάτικο αγώνα σημείωσε πτώση στον τέταρτο γύρο, ενώ είχε την πρωτοπορία.

 

Παρόλα αυτά, ο Ισπανός προσπάθησε να παραμείνει ήρεμος και θετικός, καθώς επέστρεψε στον αγώνα και πάλεψε γενναία μέχρι το τέλος για να πάρει τη δέκατη θέση. "Είναι πραγματικά κρίμα, αλλά μερικές φορές συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Κάναμε πολύ καλή δουλειά στα δοκιμαστικά και στις κατατακτήριες. Στον αγώνα είχα μεγάλη αυτοπεποίθηση και πίστευα πως θα νικούσα σήμερα. Στην αρχή του αγώνα πίεσα πολύ, ίσως υπερβολικά, και σημείωσα την πτώση. Ο καιρός σήμερα ήταν πιο κρύος από ότι περιμέναμε και ίσως γι' αυτό το μπροστινό λάστιχο δεν είχε ζεσταθεί αρκετά. Ότι και να έφταιξε, έκανα ένα λάθος και έχασα την πρωτιά. Λυπάμαι για την ομάδα, που έκανε εκπληκτική δουλειά, αλλά και για τους οπαδούς μου, που με στηρίζουν δυναμικά", δήλωσε ο Ισπανός.

 

"Ήθελα να νικήσω στην Αμερική, αλλά μάλλον δεν ήταν γραφτό να συμβεί. Η μοτοσυκλέτα τραυματίστηκε - η χειρολαβή στράβωσε προς τα μέσα, όπως και το μαρσπιέ - αλλά μπόρεσα να συνεχίσω και να πάρω λίγους βαθμούς στο τέλος. Το θετικό είναι ότι ήμασταν γρήγοροι και αυτό μας γεμίζει αυτοπεποίθηση εν όψει του επόμενου αγώνα στο Misano", ολοκλήρωσε ο Pedrosa.

Pedrosa 2
Pedrosa 2
Pedrosa 3
Pedrosa 3

Επόμενο άρθρο »

Οι περιπέτειες του CAPIROSSI στην Indianapolis

« Προηγούμενο άρθρο

HAYDEN: "Αυτή η σεζόν είναι η μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας μου."

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα