• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
HAYDEN: "Αυτή η σεζόν είναι η μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας μου."
Ενθουσιασμένος ο Αμερικάνος μετά το βάθρο του στην Indianapolis.
Νέα 31/08/2009 - 08:43

Δύο επισκέψεις στην Ιndianapolis κατέληξαν σε δύο διαδοχικά βάθρα για τον Nicky Hayden και δικαίως πανηγύρισε έξαλα την επίδοσή του με τους φίλους και την οικογένειά του. Ο αναβάτης από το Kentucky λατρεύει να αγωνίζεται επί Αμερικάνικου εδάφους, έχοντας σταθερά καλά αποτελέσματα στους αγώνες της πατρίδας του.

 

Η χθσεινή του επίδοση φαίνεται ακόμα πιο σημαντική, διότι είναι το πρώτο του βάθρο με την ομάδα της Ducati, μπροστά στους συμπατριώτες οπαδούς του. Ο Αμερικάνος έχει δυσκολευτεί από την αρχή της χρονιάς να προσαρμοστεί πάνω στην Ιταλική μοτοσυκλέτα και παραδέχτηκε ότι το φετινό Πρωτάθλημα αποτελεί τη μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του. "Είναι φανταστικό να βρίσκομαι στο βάθρο και είμαι πολύ χαρούμενος. Όλη γνωρίζουν πόσο δύσκολη ήταν η σεζόν. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας μου. Σήμερα ήμουν γρήγορος, επωφελήθηκα από τις πτώσεις των πρώτων και ανέβηκα στο βάθρο", δήλωσε ο Hayden.

 

"Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα μου και την οικογένειά μου, όπως και τους οπαδούς μου που με πιστεύουν και με στηρίζουν" συμπλήρωσε ο Αμερικάνος μετά τις σαμπάνιες του βάθρου.

 

Σχετικά με τη μάχη που έδωσε με τον Andrea Dovizioso στο τέλος του αγώνα, ο Hayden δήλωσε: "Είχε κολλήσει πίσω μου και δεχόμουν μεγάλη πίεση. Δεν ήμουν σίγουρος αν θα μπορούσα να κρατηθώ μπροστά. Στους τελευταίους γύρους ήταν "όλα ή τίποτα" και τελικά κατάφερα να κρατηθώ μπροστά και να ανέβω στο βάθρο. Είναι μια σημαντική επίδοση για εμένα, και ελπίζω να την επαναλάβουμε σύντομα. Προς το παρόν θέλω να το διασκεδάσω."

Επόμενο άρθρο »

PEDROSA: "Ζητώ συγγνώμη από την ομάδα μου!"

« Προηγούμενο άρθρο

De Angelis: Πρώτο βάθρο στη Μεγάλη Κατηγορία.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα