• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
De Angelis: Πρώτο βάθρο στη Μεγάλη Κατηγορία.
Περιχαρής ο αναβάτης από το San Marino.
Νέα 31/08/2009 - 08:21

Ακριβώς όπως και ο ομόστβαλός του, Toni Elias, στο Brno, ο Alex de Angelis απάντησε στην απόφαση της Gresini Honda να τον αντικαταστήσει για το 2010, με ένα εντυπωσιακό βάθρο στην πίστα της Indianapolis.

 

Ο αναβάτης από τον Άγιο Μαρίνο ήταν σταθερά γρήγορος όλο το σαββατοκύριακο, και ποτέ δεν έπεσε κάτω από την πέμπτη θέση. Στον αγώνα επωφελήθηκε από τα λάθη των μέχρι τότε πρωτοπόρων Dani Pedrosa και Valentino Rossi, και τελικά ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου. Αυτή είναι η καλύτερη επίδοση του de Angelis, μετά από 30 αγώνες MotoGP.

 

"Ήταν ένα φανταστικό αποτέλεσμα, και ιδιαίτερα ευχάριστο για εμένα που είχα να ανέβω στο βάθρο από τα 250cc. Είχα σχεδόν ξεχάσει πόσο ευχάριστο συναίσθημα είναι", δήλωσε ο Alex. "Η ομάδα μου έδωσε μεγάλη αυτοπεποίθηση σήμερα και πραγματικά πίστεψα ότι θα ανέβω στο βάθρο! Στην αρχή της σεζόν ήταν πολύ δύσκολα, διότι αντιμετωπίσαμε προβλήματα με τη μοτοσυκλέτα. Παρόλα αυτά, η ομάδα δούλεψε πολύ και στους τελευταίους πέντε αγώνες νιώθω ανταγωνιστικός. Νιώθω να βελτιώνομαι σε κάθε αγώνα."

 

"Η μοτοσυκλέτα μου είναι διαφορετική από του Elias, η οποία είναι εργοστασιακών προδιαγραφών. Σε αυτόν τον αγώνα, η μοτοσυκλέτα είχε καλή ισορροπία. Ελπίζω να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε μέχρι το τέλος της σεζόν", συμπλήρωσε ο Alex.

 

Δυστυχώς για τον de Angelis, που πριν από αυτό το σαββατοκύριακο είχε λίγες πιθανότητες να συνεχίσει στα MotoGP, η πρόοοδος και το βάθρο ήρθε λίγο αργά. "Πήρα ένα βάθρο, αλλά δεν έχω μοτοσυκλέτα για την επόμενη σεζόν. Προσπαθώ πολύ για να παραμείνω στα MotoGP, αλλά δεν είναι εύκολο με τις μοτοσυκλέτες ολοένα και να ελαττώνονται. Αναγκαστικά πρέπει να κοιτάξω και σε άλλα Πρωταθλήματα. Προς το παρόν δεν μπορώ να πω περισσότερα", ολοκλήρωσε o de Angelis.

 

Οι de Angelis και Elias θα αντικατασταθούν από τους Marco Melandri και Marco Simoncelli την επόμενη σεζόν. Ο Elias τερμάτισε τελικά ένατος, μετά από επαφή που είχε με τον Aleix Espargaro, στην πρώτη στροφή.

Επόμενο άρθρο »

HAYDEN: "Αυτή η σεζόν είναι η μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας μου."

« Προηγούμενο άρθρο

Indy live!! «Rock this stage»!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα