• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΗΑYDEN: Έχει εναλλακτικές επιλογές για το 2010.
Ο Αμερικάνος αποκαλύπτει ότι η Ducati δεν είναι μονόδρομος για αυτόν.
Νέα 30/08/2009 - 11:31

Λίγο αργότερα από την επίτευξη του καλύτερου φετινού του αποτελέσματος στο στεγνό, ο Nicky Hayden αποκάλυψε ότι η Ducati Marlboro δεν είναι η μόνη του επιλογή για την επόμενη χρονιά. Ο Αμερικάνος περιμένει ακόμα να μάθει αν θα διατηρήσει τη θέση του στην ομάδα για το 2010, και δεν έχει ελαττώσει τις πιθανότητές του, με τις μέχρι τώρα επιδόσεις του στους τελευταίους αγώνες.

 

"Έχω ξαναβρεθεί σε παρόμοιες καταστάσεις", είπε ο Hayden. "Θα προσπαθήσω να το βγάλω από το μυαλό μου, και να αφήσω τους manager να το χειριστούν. Έχω ήδη κάποιες προτάσεις, και δεν ξέρω αν θα είμαι σίγουρα στην Ducati Marlboro και του χρόνου. Προς το παρόν πάντως πιστεύω ότι έχω ένα αρκετά καλό πακέτο για να αγωνιστώ."

 

Η Ducati έχει επιλογή ανανέωσης στο συμβόλαιο του Hayden, μέχρι τον αγώνα της επόμενης εβδομάδας , στο Misano. Πάντως το φλερτ των Ιταλών τόσο με τον Lorenzo, όσο και πιο πρόσφατα με τον Pedroza, έχει κάνει τις θέσεις του Hayden, αλλά και του απόντα, Casey Stoner, να δείχνουν εξαιρετικά ευάλωτες.

 

Με την Fiat Yamaha να έχει σιγουρέψει το δυναμικό της, και την Honda να θέλει να διατηρήσει τους Pedrosa και Dovizioso, οι προτάσεις του Hayden φαίνεται να περιλαμβάνουν την Tech 3 Yamaha ή κάποια δορυφορική ομάδα της Ducati, πιθανόν με πλήρη εργοστασιακή υποστήριξη. Παρόλα αυτά, μια επανάληψη του περσινού βάθρου στην Indianapolis, σίγουρα θα πείσει τους ανθρώπους της Marlboro Ducati να συνεχίσουν τη συνεργασία τους με τον Αμερικάνο.

Επόμενο άρθρο »

ROSSI: "Όχι αρκετά γρήγορος!"

« Προηγούμενο άρθρο

DE ANGELIS: Επίθεση!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα