• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
DE ANGELIS: Επίθεση!
Ο αναβάτης της Honda Gresini θα προσπαθήσει να ανέβει στο βάθρο.
Νέα 30/08/2009 - 10:21

Ο Alex de Angelis, που θα αποχωρήσει από την Honda Gresini στο τέλος της χρονιάς, έκανε χρόνο μόλις 0.011δευτερόλεπτα από την κορυφή. Έτσι θα ξεκινήσει για πρώτη φορά φέτος, από την τέταρτη θέση στη σειρά εκκίνησης, στο Grand Prix της Indianapolis.

 

Όντας πέμπτος σε βρεγμένες συνθήκες την Παρασκευή, ο de Angelis, ανέβηκε στην τρίτη θέση στα χθεσινά ελεύθερα δοκιμαστικά, θέση που κράτησε μέχρι και το τέλος των κατατακτήριων δοκιμών. Παρόλα αυτά, την τελευταία πραγματικά στιγμή, ο Valentino Rossi κατάφερε να του κλέψει την τρίτη θέση στη σειρά εκκίνησης, με ελάχιστη διαφορά στους χρόνους τους.

 

"Προφανώς θα προτιμούσα να ξεκινήσω από την πρώτη σειρά, αλλά και πάλι είναι μια καλή μέρα για εμένα" είπε ο Alex. "Η ομάδα έχει κάνει εξαιρετική δουλειά και μέχρι τώρα το σαββατοκύριακο ήταν εκπληκτικό. Ποτέ δεν είναι εύκολο να ακολουθήσει κανείς το ρυθμό των πρώτων, αλλά πραγματικά μου αρέσει αυτή η πίστα και ποτέ δεν ήμουν πιο κοντά στους ταχύτερους αναβάτες. Συνεπώς, είμαι πολύ χαρούμενος"

 

"Θα μπορούσα να είμαι ακόμα ταχύτερος με ένα καινούριο λάστιχο στο τέλος αλλά ένα ηλεκτρικό πρόβλημα με ανάγκασε να είμαι προσεκτικός με το γκάζι. Το πρόβλημα επιδιορθώθηκε από μόνο του όταν το λάστιχο είχε κρυώσει, και δεν μπορούσα να πιέσω άλλο." Ο de Angelis, που έχει βαθμολογηθεί σε όλους τους φετινούς αγώνες, θα ξεκινήσει το δωδέκατο αγώνα της χρονιάς, από την ενδέκατη θέση της βαθμολογίας, μόλις δώδεκα βαθμούς πίσω από τον Randy de Puniet.

 

"Θα προσπαθήσω να επιτεθώ στον αγώνα διότι αυτή είναι μια μεγάλη ευκαιρία για εμένα να φέρω ένα καλό αποτέλεσμα και να ανέβω βαθμολογικά στο Πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι έχω το ταλέντο και πρέπει να δείξω σε όλους ότι όταν πράγματα δουλεύουν σωστά, μπορώ να είμαι μεταξύ των πρώτων", συμπλήρωσε ο αναβάτης από το San Marino.

 

Ο ομόσταβλός του, Toni Elias θα ξεκινήσει από την έβδομη θέση, έχοντας γράψει καλούς χρόνους κατά τη διάρκεια των δοκιμαστικών. "Έπεσα διότι πιέζα πολύ προσπαθώντας να ακολουθήσω τον Valentino" δήλωσε ο Elias με ειλικρίνια. "Μετά από αυτό, η έβδομη θέση στο grid δεν είναι άσχημη. Ο αυριανός αγώνας θα είναι σκληρός, και ο στόχος μου είναι να κάνω καλή εκκίνηση, και να ακολουθήσω το group των αναβατών που βρίσκεται μπροστά μου."

Επόμενο άρθρο »

ΗΑYDEN: Έχει εναλλακτικές επιλογές για το 2010.

« Προηγούμενο άρθρο

INDIANAPOLIS: Pole position για τον Di Meglio στα 250cc.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα