• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rins: Η πίεση;
Να φτάσω τα αποτελέσματα του Maverick
Νέα 21/12/2016 - 14:40

Αν και νεοφερμένος στην κατηγορία, ο Alex Rins δηλώνει ότι θέλει να μιμηθεί τα αποτελέσματα του Vinales με την Suzuki, κάτι που σημαίνει περισσότερη πίεση για τον Ισπανό.

 

Ο Maverick εξασφάλισε την πρώτη νίκη της Suzuki στη μεγάλη κατηγορία από το 2007. Αυτή ήρθε στο Silverstone, όταν ο Ισπανός είχε ήδη αποφασίσει να πάει στην Yamaha το ’17.

 

Από την πλευρά της η Suzuki επέλεξε ένα καινούργιο δίδυμο για την επόμενη σεζόν, με τον Alex Rins δίπλα στον πιο έμπειρο Andrea Iannone.

 

«Τον αντικαθιστώ στην Suzuki και αυτό - είτε μας αρέσει είτε όχι - σημαίνει ότι πρέπει να πετύχουμε καλύτερα αποτελέσματα από αυτόν», είπε ο Rins.

 

«Η πίεση λοιπόν υπάρχει πριν ξεκινήσουμε... δεν θα είναι εύκολο επειδή υπάρχουν πολύ περισσότερα ηλεκτρονικά και πολλά άλλα που πρέπει να έχω υπόψη μου, σε σχέση με την Moto2».

 

«Δεν λέω ότι θα είμαι τόσο καλός, όσο ο Maverick, στους πρώτους δυο αγώνες. Όμως προσαρμόστηκε γρήγορα στην Yamaha κι ελπίζω κι εγώ να κάνω το ίδιο».

 

Οι τραυματισμοί ταλαιπώρησαν τον Rins στην τελευταία του σεζόν στην Moto2, ενώ έπεσε και τραυματίστηκε και τη δεύτερη ημέρα των δοκιμών στην Valencia.

 

Με τον τραυματισμό αυτό έχασε πολύτιμο χρόνο πάνω στην GSX-RR της Suzuki, καθώς δεν συμμετείχε στις ιδιωτικές δοκιμές της Jerez.

 

Πρόλαβε όμως να συνειδητοποιήσει πόσο περισσότερη δύναμη απαιτείται για να οδηγήσει μια MotoGP μοτοσυκλέτα, εν συγκρίσει με την Moto2.

 

«Μετά τον τραυματισμό μου έμεινα ένα μήνα στο κρεβάτι και τώρα νοιώθω πολύ καλύτερα. Έκανα και προπόνηση με μοτοσυκλέτα κι ήμουν καλά».

 

«Η GSX-RR είναι απίστευτη, αλλά είναι αλήθεια ότι απαιτεί πολύ περισσότερη προπόνηση ενδυνάμωσης απ’ ότι είχα συνηθίσει».

 

«Την πρώτη ημέρα, πριν φτάσει το μεσημεριανό διάλειμμα, είχα εξαντληθεί. Η αλλαγή ήταν επίπονη».

 

«Την πρώτη φορά την οδήγησα για να δω πως θα είναι. Βγήκα χωρίς πολλά ηλεκτρονικά και πρόσεξα μια πολύ μεγάλη αλλαγή, σε σχέση με την Moto2».

Επόμενο άρθρο »

Αυτόματος εντοπισμός ελαστικού!

« Προηγούμενο άρθρο

Το νέο ονειρικό σπίτι του Stoner

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα