• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Το νέο ονειρικό σπίτι του Stoner
Το αγόρασε αντί 2,7 εκατ. δολαρίων!
Νέα 21/12/2016 - 12:15

Το νέο τους σπίτι βρήκαν οι Casey Stoner και Adriana (μαζί με την κορούλα τους) το οποίο θα αντικαταστήσει την υπερ-πολυτελή οικία τους στη Χρυσή Ακτή.

 

Η νέα τους έπαυλη βρίσκεται στην Upper Coomera που ανήκει επίσης στη Χρυσή Ακτή και ανήκε σ’ έναν πρώην ιδιοκτήτη ομάδας στα V8 Supercar.

 

Το όνομά του είναι Craig Gore, ο οποίος όμως πτώχευσε το 2012 και χρωστούσε σε πιστωτές του περισσότερα από 282 εκατομμύρια δολάρια.

 

Οι οικογένεια Stoner αγόρασε την έπαυλη στην τιμή των 2,7 εκατομμυρίων δολαρίων.

 

Το οίκημα διαθέτει home theater, games room, κελάρι οίνου με ελεγχόμενη θερμοκρασία, ξενώνα, γυμναστήριο, σάουνα και πισίνα.

 

Διαθέτει και πολλές άλλες πολυτέλειες, αλλά ξεχωρίζουμε το ελικοδρόμιο, το οποίο θα είναι χρήσιμο στον Casey για να πετάγεται στο κοντινό αεροδρόμιο, αν αποδεχτεί τελικά το ρόλο του coach του Lorenzo!

 

Κι αν δεχτεί την πρόταση της Ducati, δεν θα χρειάζεται να πληρώνει καν εισιτήριο για τις μετακινήσεις του από και προς τις πίστες του Παγκοσμίου.

 

Άλλωστε για τους κόκκινους δεν είναι τίποτα να του πληρώνουν τα εισιτήρια.

 

Το έχουν κάνει επί εποχής Rossi, όταν διέθεταν ένα σεβαστό ποσό για τις μετακινήσεις του Jeremy Burgess και μάλιστα σε business class θέσεις.

Επόμενο άρθρο »

Rins: Η πίεση;

« Προηγούμενο άρθρο

To MotoGP μου άλλαξε τη ζωή!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα