• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
To MotoGP μου άλλαξε τη ζωή!
Δηλώσεις του Alex Rins από την Μαδρίτη
Νέα 21/12/2016 - 11:02

Στη Μαδρίτη βρέθηκε την Δευτέρα ο Alex Rins, προσκεκλημένος μαζί με τον Carlos Sainz της Estrella Galicia.

 

Εκεί είχε την ευκαιρία να κοντράρει τον αντίπαλό του τόσο με μοτοσυκλέτα, όσο και με αυτοκίνητο! Με τη διαφορά όμως ότι ήταν... τηλεκατευθυνόμενα!

 

Η πρώτη επαφή του Rins με την Suzuki δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή, με τον Ισπανό άσο να πέφτει και να τραυματίζεται τη δεύτερη ημέρα δοκιμών στην Valencia.

 

Όπως διαβάσαμε εδώ, ο Ισπανός άσος της Suzuki έχει αναρρώσει πλήρως και προπονείται ενόψει του πρώτου τεστ για το 2017, στις 30 Ιανουαρίου.

 

«Τώρα σκέφτομαι μόνο την επόμενη σεζόν. Η μετακίνησή μου στο MotoGP μου έχει αλλάξει τη ζωή», παραδέχτηκε σε μια αποστροφή του λόγου του.

 

«Όλοι ονειρεύονται να βρεθούν στην κορυφαία κατηγορία με μια εργοστασιακή ομάδα. Στην Valencia που δοκίμασα την Suzuki, ήταν ένα καταπληκτικό συναίσθημα».

 

«Τη δεύτερη ημέρα δεν μπήκα καθόλου στην πίστα λόγω του τραυματισμού μου, όμως η πρώτη μου επαφή με την MotoGP μοτοσυκλέτα ήταν φανταστική».

 

Τέλος μίλησε και για τη μεγάλη είδηση που ξάφνιασε τον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού: την αιφνίδια αποχώρηση του Rosberg:

 

«Είναι κατανοητή μια τέτοια απόφαση, αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν μπορώ να το χωνέψω! Αν κερδίσεις, πρέπει να συνεχίσεις για να υπερασπιστείς τον Τίτλο σου».

Επόμενο άρθρο »

Το νέο ονειρικό σπίτι του Stoner

« Προηγούμενο άρθρο

Η Ducati ανταμείβει τον Davies

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα