• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Πλανάστε!
Ο Lorenzo θα είναι διεκδικητής του Τίτλου
Νέα 13/11/2016 - 23:02

Σήμερα ήταν η τελευταία ημέρα που ο Valentino Rossi μοιράστηκε το γκαράζ με τον Jorge Lorenzo, μιας και από τη νέα σεζόν ο Ισπανός θα βρίσκεται στην Ducati.

 

Ο Ιταλός άφησε για λίγο στην άκρη την αντιπαλότητά του με τον Lorenzo και ευχήθηκε στον Ισπανό καλή επιτυχία, ενώ έσπευσε να προειδοποιήσει ότι όλοι όσοι πιστεύουν ότι ο Jorge δεν θα είναι στους διεκδικητές του Τίτλου, κάνουν λάθος!

 

«Πολλά έχουν αλλάξει από τότε που ήμουν στην Ducati, αλλά πάντα ήμουν άνετα με τους ανθρώπους εκεί», σχολίασε ο Vale όταν τον ρώτησαν τι ατμόσφαιρα πιστεύει ότι θα συναντήσει ο Lorenzo στους κόκκινους.

 

«Δυστυχώς δεν καταφέραμε μαζί να βελτιώσουμε τη μοτοσυκλέτα και να πάρουμε καλά αποτελέσματα. Όμως μου άρεσαν όλα τα άλλα. Στην Yamaha ο αναβάτης είναι πρώτη προτεραιότητα και νομίζω το ίδιο συμβαίνει και στην Ducati».

 

«Είχαμε τις δύσκολες στιγμές μας με τον Jorge εκτός πίστας, από την άλλη όμως δίναμε κίνητρο ο ένας στον άλλο. Ανεβάζαμε τον πήχη! Του εύχομαι καλή τύχη κι ελπίζω ότι θα μπορεί να είναι πιο ανταγωνιστικός από εμένα».

 

«Το να αφήνει κανείς απέξω από τη μάχη του Τίτλου τον Lorenzo και την Ducati τη νέα σεζόν, είναι ανόητο!».

 

Πολλοί ισχυρίζονται ότι ο Valentino - στα 37 του - διανύει τα καλύτερα χρόνια της καριέρας του! «Διασκέδαζα περισσότερο όταν κέρδιζα 11 αγώνες μέσα στη σεζόν», απάντησε γελώντας.

 

«Είναι όμως αλήθεια ότι ήμουν ανταγωνιστικός σε όλες τις συνθήκες και βελτιώθηκα πολύ στις κατατακτήριες. Ήμουν περισσότερες φορές στην πρώτη σειρά απ’ ότι στο βάθρο και αυτό είναι σημαντικό».

 

«Από την άλλη κάναμε και μερικά λάθη, όπως αυτό στο Assen που θα μπορούσαμε να το είχαμε αποφύγει. Είχαμε και την ατυχία στο Mugello. Θα ήθελα να νικήσω περισσότερες από δυο φορές και να ήμουν πιο κοντά στον Marquez».

 

Τώρα πλέον είναι η ώρα να αρχίσει να σκέφτεται ο Valentino - όπως και οι υπόλοιποι αναβάτες της μεγάλης κατηγορίας - το 2017. Που θα μπορούσε να βελτιωθεί;

 

«Στους flag-to-flag αγώνες. Εκεί πρέπει να βελτιωθούμε όλοι, η ομάδα, εγώ και η μοτοσυκλέτα. Και μετά είναι η ίδια ιστορία όπως πάντα: πρέπει να κάνεις λιγότερα λάθη και να πηγαίνεις πιο γρήγορα».

Επόμενο άρθρο »

Vinales: Φεύγω με χαμόγελο!

« Προηγούμενο άρθρο

Κέρδισε Rossi και πόνο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA