• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Vinales: Φεύγω με χαμόγελο!
Espargaro: Στην Suzuki έδωσα το 110%
Νέα 14/11/2016 - 10:18

Η καριέρα του Maverick Vinales στη Suzuki - τουλάχιστον για το άμεσο μέλλον - έλαβε τέλος, με τον Ισπανό άσο να παίρνει την 5η θέση στον αγώνα, πίσω από τον Rossi.

 

Ο Vinales θα ήθελε να πάρει την τρίτη θέση στο Πρωτάθλημα, όπως αυτό δεν ήταν δυνατόν μετά την εκπληκτική εμφάνιση και νίκη του Jorge Lorenzo στην Valencia.

 

Στον τελευταίο γύρο του στην πίστα, αφότου τελείωσε ο αγώνας, ο Vinales επέλεξε να πανηγυρίσει με μια σημαία με το αγωνιστικό νούμερο του Luis Salom, του συμπατριώτη του που σκοτώθηκε φέτος στο Montmelo.

 

«Για να είμαι ειλικρινής περίμενα περισσότερα. Πίστευα ότι ήταν εφικτό ένα βάθρο, αλλά δεν είχα το ρυθμό. Στην αρχή προσπάθησα να πιέσω αλλά δυσκολευόμουν πολύ».

 

«Αυτά τα δυο χρόνια κάναμε εξαιρετική δουλειά με την Suzuki. Ειδικά σε σχέση με την περσινή σεζόν, φέτος κάναμε μεγάλα βήματα προόδου και δείξαμε ότι μπορούμε σε σταθερή βάση να διεκδικούμε βάθρα».

 

«Φεύγω με καλές αναμνήσεις κι έχοντας δουλέψει πλάι σε καταπληκτικούς ανθρώπους, για τους οποίους είμαι πολύ υπερήφανος».

 

Τρεις θέσεις πιο πίσω τερμάτισε ο Aleix Espargaro, ο οποίος επίσης αγωνίστηκε για τελευταία φορά με την GSX-RR, προτού ξεκινήσει το νέο του ταξίδι με την Aprilia.

 

«Ήταν δύσκολη η αρχή και μετά αναγκάστηκα να παλέψω για να κερδίσω θέσεις, δυσκολευόμενος περισσότερο απ’ ότι έπρεπε. Ήταν πραγματικά πολύ δύσκολο να προσπεράσεις».

 

«Δεν ήθελα να πάρω πολλά και υπερβολικά ρίσκα στην αρχή του αγώνα, αλλά μπορούσα να κρατήσω έναν αρκετά καλό ρυθμό. Το αποτέλεσμα που πήραμε ήταν θετικό, αν και σίγουρα θα μπορούσα κάτι καλύτερο».

 

«Λυπάμαι που φεύγω από την οικογένεια της Suzuki, μιας και το project που είχαμε είναι αρκετά φιλόδοξο. Σ’ αυτά τα δυο χρόνια έδωσα το 110%! Λυπάμαι που φεύγω χωρίς να ολοκληρώσω τελείως τη δουλειά μου».

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Ο Lorenzo στην Ducati;

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Πλανάστε!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA