• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Κέρδισε Rossi και πόνο!
Για να πάρει την τρίτη θέση ο Iannone
Νέα 13/11/2016 - 21:19

Στον τελευταίο του αγώνα με την Ducati ο Iannone απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι όταν τιθασεύει τον παρορμητισμό του, είναι ένας ταχύτατος οδηγός.

 

Η εκκίνηση του Iannone από την έβδομη θέση ήταν εκρηκτική και αμέσως βρέθηκε στη δεύτερη θέση για να δίνει μάχες με τον Rossi.

 

Αργότερα τους πέρασε και τους δυο ο Marc Marquez, ωστόσο αυτοί συνέχισαν την κόντρα τους μέχρι το τέλος, όταν ο Vale άνοιξε λίγο τη γραμμή του ενώ παραλίγο να είχαν επαφή μεταξύ τους.

 

«Για μένα αυτός ο αγώνας ήταν πολύ, πολύ δύσκολος διότι πονούσα πολύ στο μισό αγώνα. Όταν γύρισα και είδα στην ταμπέλα ότι έχουμε ακόμα 16 γύρους, είπα: αδύνατον, δεν γίνεται... πονάω πολύ».

 

«Συγκεντρώθηκα και οδήγησα καλά. Η μοτοσυκλέτα ήταν καλή, αλλά ήταν δύσκολος αγώνας και δεν είχα δύναμη να φρενάρω δυνατά. Στις στροφές δεν είχα ταχύτητα και η Yamaha ήταν καλύτερη».

 

«Το σκέφτηκα όμως, έμεινα μπροστά, ηρέμησα λίγο και μείωσα το ρυθμό μου. Όταν με πέρασε ο Vale επιτάχυνα περισσότερο για να τον ξαναπεράσω. Ήταν καταπληκτική η μάχη μαζί του».

 

«Αυτό το βάθρο είναι πάρα πολύ σημαντικό για εμένα και αυτό επειδή επέστρεψα από τραυματισμό μόλις πριν ένα Γύρο. Το είχα υποσχεθεί στην Ducati ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό στους τελευταίους αγώνες».

 

«Τους ευχαριστώ όλους για όλα αυτά τα χρόνια που με υποστήριξαν. Νομίζω ότι θα θυμάμαι αυτή τη στιγμή και όλα τα χρόνια μαζί τους για όλη μου τη ζωή».

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Πλανάστε!

« Προηγούμενο άρθρο

«Όχι αρκετά γρήγορος» ο Rossi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA