• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
«Όχι αρκετά γρήγορος» ο Rossi
Για να πάρει την τρίτη θέση στον αγώνα
Νέα 13/11/2016 - 20:31

Ο Valentino Rossi παραδέχτηκε ότι δεν ήταν αρκετά γρήγορος για να μπορέσει να επικρατήσει του Andrea Iannone για το τελευταίο σκαλί του βάθρου στην Valencia.

 

Οι μάχες των δυο ήταν απολαυστικές και κράτησαν ψηλά το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος, με τον Iannone να εκμεταλλεύεται τη μεγάλη ευθεία της πίστας και να μένει κοντά στον άσο της Yamaha.

 

Στα τελευταία στάδια του αγώνα η φθορά του πίσω ελαστικού έπαιξε το ρόλο της και ο Valentino Rossi συμβιβάστηκε με την ιδέα της τέταρτης θέσης.

 

«Ήταν δύσκολος αγώνας και εννοείται ότι δεν είμαι χαρούμενος που έχασα το βάθρο. Όμως ήταν και καλός αγώνας διότι διασκέδασα τις μάχες! Πέρασα τον Iannone και για μερικούς γύρους έμεινα στη δεύτερη θέση».

 

«Όμως δεν ήμουν αρκετά γρήγορος για να κάνω μια διαφορά. Έτσι αρχίσαμε τις μάχες και ο Marquez ήταν πολύ πιο γρήγορος από εμάς και δεν υπήρχε περίπτωση να μείνουμε κοντά του».

 

«Η μάχη με τον Iannone ήταν σκληρή, ήταν όμως καλή. Προσπάθησα τα πάντα, αλλά δυστυχώς ο Iannone ήταν πιο γρήγορος και στον τελευταίο γύρο έκανε καλύτερο χρόνο από εμένα».

 

«Δυσκολευόμουν και δυστυχώς στο τέλος πήρα την τέταρτη θέση. Προσπαθήσαμε τα πάντα, αλλά δεν ήταν αρκετό για το βάθρο».

 

Όταν τον ρώτησαν γιατί δεν μπόρεσε να έχει το ρυθμό του Jorge Lorenzo πάνω στην Μ1, απάντησε: «Ο Jorge εδώ είναι πιο γρήγορος από εμένα, είναι καλύτερος».

 

«Το βασικό πρόβλημα είναι ότι είχα μεγάλο θέμα με το ελαστικό και ειδικά με το μπροστινό. Δεν είναι το σωστό, για μένα, λάστιχο. Ήθελα το σκληρό, αλλά δεν είχα καλή πρόσφυση στ’ αριστερά».

 

«Σήμερα με την ανεβασμένη θερμοκρασία είχα θέμα και με το μαλακό».

Επόμενο άρθρο »

Κέρδισε Rossi και πόνο!

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Η άσχημη εκκίνηση

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA