• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Η άσχημη εκκίνηση
Μου στοίχισε την ευκαιρία για τη νίκη
Νέα 13/11/2016 - 19:57

Ο Marc Marquez θεωρεί ότι η άσχημη εκκίνησή του στον τελευταίο αγώνα της σεζόν στην Valencia, ήταν αυτό που τελικά του κόστισε την ευκαιρία να παλέψει με τον Lorenzo για τη νίκη.

 

Το μεγαλύτερο μειονέκτημα του Marquez είναι στις εκκινήσεις του και σήμερα φάνηκε για μια ακόμη φορά, καθώς στον πρώτο γύρο του αγώνα από δεύτερος στο grid είχε πέσει στην έκτη θέση.

 

Στη συνέχεια αναλώθηκε σε μάχες με τους Rossi, Iannone και Vinales στο πρώτο μισό, δίνοντας την ευκαιρία στον Jorge Lorenzo να ξεφύγει μπροστά και να κάνει διαφορά.

 

Ο 23χρονος το πάλεψε και στο τέλος του αγώνα τα έδωσε όλα και έχοντας καλύτερο ρυθμό από τον Lorenzo, τον πλησίασε αρκετά. Ωστόσο ο χρόνος που έχασε στην αρχή του στοίχισε.

 

«Ήταν το μεγαλύτερο λάθος μου στον αγώνα», είπε ο Marquez για την εκκίνησή του.  «Δεν ξέρω γιατί αλλά είχα θέμα με το συμπλέκτη, δεν μπορούσα να κάνω τίποτα».

 

«Περίμενα να ξαναβρώ δύναμη, αλλά ήταν ήδη αργά. Έχασα πολλές θέσεις και μετά έχασα πολύ χρόνο πίσω από τον Valentino και τον Iannone. Αν είσα πολύ πιο γρήγορος από τον μπροστά, είναι εύκολο να προσπεράσεις».

 

«Όμως αν είσαι δυο ή τρία δέκατα μόνο πιο γρήγορος, είναι πολύ δύσκολο. Στο τέλος όμως ένοιωθα πολύ άνετα. Τα ελαστικά άρχισαν να γλιστρούν πολύ, αλλά αυτό μου δίνει την αίσθηση χωμάτινης πίστας ή motocross και μου αρέσει».


«Ήμουν στο όριο και πίεζα μιας και δεν είχα να χάσω τίποτα και γι’ αυτό πρόλαβα τον Lorenzo. Όμως ο αγώνας έχει διάρκεια 30 γύρων και δεν υπάρχουν δικαιολογίες».

Επόμενο άρθρο »

«Όχι αρκετά γρήγορος» ο Rossi

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Το δώρο μου στην Yamaha!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA