• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Crutchlow: Γ@μ...ος ηλίθιος!
Ξεσπάει κατά του Stefan Bradl
Νέα 12/11/2016 - 22:06

Με τον Stefan Bradl τα έβαλε ο Cal Crutchlow μετά το τέλος των σημερινών κατατακτηρίων δοκιμών στην πίστα Ricardo Tormo.

 

Ο Cal δεν κατάφερε να είναι στους δέκα καλύτερους στις ΕΔ και για τρίτο συνεχόμενο αγώνα χρειάστηκε να περάσει από τις ΚΑΤ1.

 

Το έκανε με επιτυχία, όμως στην πρώτη του έξοδο συνάντησε τον Bradl που πήγαινε πολύ αργά στην αγωνιστική γραμμή και είπε:

 

«Ήταν βασικά τρεις... ειδικά ο Γερμανός όμως... είναι καλό που φεύγει από το MotoGP διότι.... γ@μ...ος ηλίθιος».

 

«Όταν κάποιος πάει με 200χλμ/ώρα και εσύ γυρνάς πίσω και κοιτάς και είσαι με 60χλμ/ώρα και κάθεσαι στη γραμμή... η ίδια ιστορία κάθε φορά».

 

«Αν θέλει να διαλυθεί η μέση του από καμμιά πτώση, τότε αν συνεχίσει έτσι δεν θα αργήσει η ώρα! Λέει ότι δεν είναι αυτός, αλλά περιμένει στη γραμμή σε κάθε γύρο».

 

«Είναι κλασική του κίνηση. Όλοι τους... κάθονται και περιμένουν και θέλουν να γράψουν έναν καλό χρόνο όχι μόνοι τους, αλλά περιμένοντας κάποιον άλλον».

 

Μετά τις ΚΑΤ1, ο Crutchlow συμμετείχε στις ΚΑΤ2 αλλά στο τελευταίο κομμάτι τους δεν κατάφερε να διεκδικήσει κάτι καλύτερο από την 11η θέση, έχοντας μια πτώση.

 

«Είχαμε τη δυναμική να κάνουμε χρόνο για τη δεύτερη σειρά, αλλά ήρθε η πτώση στον πρώτο γύρο αφού βγήκαμε, εξαιτίας κρύων ελαστικών».

 

«Επέστρεψα γρήγορα στο γκαράζ, αλλά είχαμε μόνο φθαρμένα ελαστικά πια και δεν γινόταν να κάνω έναν καλό χρόνο».

 

«Ο χρόνος μου στις ΚΑΤ1 θα ήταν καλός για την 7η θέση (σ.σ. για την 8η θα ήταν) αλλά ακόμα και τότε δεν πίεσα πολύ, απλά εξασφάλισα ότι θα περάσω. Είμαι απογοητευμένος, αλλά ο ρυθμός μου για αύριο είναι καλός».

Επόμενο άρθρο »

Απειλή για Rossi ο Vinales!

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia Moto2: ΚΑΤ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA