• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia Moto2: ΚΑΤ
Η pole των χιλιοστών στον Zarco!
Νέα 12/11/2016 - 18:37

Στα χιλιοστά κρίθηκε η τελευταία pole position του 2016 της μεσαίας κατηγορίας, με τον Johann Zarco να καταφέρνει να εξασφαλίζει την 7η φετινή του pole για μόλις 6χιλ!

 

Πρόκειται για τη μικρότερη διαφορά που χαρίζει την pole σε αναβάτη της κατηγορίας Moto2, ενώ ελάχιστη ήταν η διαφορά των τριών πρώτων, καθώς η μεταξύ τους διαφορά δεν ξεπέρασε τα 54χιλ!

 

Ο Γάλλος έκανε τον εκπληκτικό του χρόνο, το 1:34,879 - που αποτελεί και νέο απόλυτο χρόνο πίστας - στην αρχή του 45λεπτου και κανείς στη συνέχεια δεν μπόρεσε να τον νικήσει.

 

Βέβαια ο Tom Luthi θα ήταν ενδεχομένως αυτός που θα πανηγύριζε την pole position, αν δεν έκανε το λάθος στον γρήγορο γύρο του στην 11, που του στοίχισε μερικά χιλιοστά και τον άφησε δεύτερο.

 

Επιπλέον, όπως αποκάλυψε στο parc ferme μετά το τέλος των κατατακτηρίων, το πίσω ελαστικό του της Dunlop δεν ήταν 100% τέλειο και δεν του έδωσε αυτό που περίμενε.

 

Ένας άλλος που προσπάθησε να εκθρονίσει από την πρώτη θέση τον Zarco, ήταν ο Franco Morbidelli. Ο Ιταλός ήταν καλός στο πρώτο μισό της πίστας, αλλά έχανε στο δεύτερο μισό. Έχει όμως δυνατό ρυθμό για τον αυριανό αγώνα.

 

Τη δεύτερη σειρά ανοίγει ο Mattia Pasini, με τον Ιταλό άσο να παίρνει το δεύτερο καλύτερό του αποτέλεσμα σε κατατακτήριες φέτος, μετά τη δεύτερη θέση που κατάφερε να πάρει στο Phillip Island.

 

Μαζί του στη 2η σειρά είναι ο Alex Rins, που έκανε μετά από καιρό καλές κατατακτήριες και ήταν μόνο 3 δέκατα από τον Zarco και ο Julian Simon που εντυπωσίασε.

 

Έβδομος ήταν ο Sam Lowes και θα ανοίξει την τρίτη σειρά αύριο, ενώ πλάι του θα είναι ο Danny Kent και Takaaki Nakagami. Θέση στη δεκάδα πήρε και ο Alex Marquez.

Επόμενο άρθρο »

Crutchlow: Γ@μ...ος ηλίθιος!

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia MotoGP: ΚΑΤ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA