• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Απειλή για Rossi ο Vinales!
Είναι πιο δυνατός από εμένα
Νέα 12/11/2016 - 22:31

Ο Valentino Rossi δεν φαίνεται σίγουρος ότι θα μπορέσει να κλείσει τη φετινή σεζόν με ένα ακόμα βάθρο, καθώς θεωρεί ότι ο Maverick Vinales της Suzuki είναι σε καλύτερη κατάσταση απ’ αυτόν!

 

Ο Ιταλός άσος βρήκε κάτι καλό στις ΕΔ4 όταν και κατάφερε να κάνει αρκετούς γύρους στο 1:31, για να πάει στις ΚΑΤ2 και να πετύχει τον τρίτο καλύτερο χρόνο, πίσω από τους Lorenzo και Marquez.

 

Οι δυο αυτοί είναι τα μεγάλα φαβορί για τις δυο πρώτες θέσεις, σύμφωνα με τον Vale, ενώ για τον ίδιο η μεγαλύτερη απειλή για την τελευταία θέση του βάθρου ακούει στο όνομα Vinales!

 

«Όταν είσαι στην πρώτη σειρά, το συναίσθημα είναι πάντα καλό και ειδικά όταν αυτό γίνεται εδώ, σε μια πίστα που δυσκολεύομαι περισσότερο», σχολίασε ο Ιταλός άσος.

 

«Χτες ήταν μια δύσκολη ημέρα. Σήμερα βελτιώσαμε την ισορροπία της μοτοσυκλέτας, αλλά δεν ήταν δυνατή. Το απόγευμα κάναμε κι άλλο ένα βήμα και στις κατατακτήριες ένοιωθα καλά».

 

«Ήθελα να κάνω χρόνο στο 1:29, αλλά και η πρώτη σειρά είναι καλή. Ειδικά για την Valencia, μιας κι εδώ είναι δύσκολο να προσπεράσεις».

 

«Αυτή τη στιγμή οι Lorenzo και Marquez είναι οι πιο γρήγοροι, ενώ και ο Vinales είναι πολύ δυνατός. Πιο δυνατός από εμένα. Αν θέλω να παλέψω για το βάθρο πρέπει να βελτιωθώ».

 

«Γι’ αυτό είναι σημαντική η πρώτη σειρά. Για να κάνω καλή εκκίνηση και να προσπαθήσω να είμαι στις μάχες».

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Φαβορί ο Lorenzo;

« Προηγούμενο άρθρο

Crutchlow: Γ@μ...ος ηλίθιος!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA