• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia MotoGP: ΚΑΤ
Άπιαστος ο Lorenzo, νέος απόλυτος χρόνος!
Νέα 12/11/2016 - 18:04

Με ένα άπιαστο 1:29,401 o Jorge Lorenzo εξασφάλισε την 65η pole position της καριέρας του και την τελευταία του με τη μοτοσυκλέτα της Yamaha (τουλάχιστον στο άμεσο μέλλον).

 

Ο Ισπανός μπήκε πολύ δυνατά στην πίστα και δεν άφησε σε κανέναν περιθώρια αμφισβήτησης της κυριαρχίας του στον ένα γύρο. Ο δεύτερος, ο Marc Marquez, ήταν τρία δέκατα πίσω του.

 

Ο 23χρονος αναβάτης της Honda ήταν και αυτός στο 1:29, ενώ παράλληλα έχει δυνατό ρυθμό, όπως άλλωστε και οι Valentino Rossi με τον Maverick Vinales.

 

Αυτοί οι τέσσερεις ξεχωρίζουν από τους υπόλοιπους. Ο Vale βελτιώθηκε σε πολύ μεγάλο βαθμό από την «δύσκολη» Παρασκευή που είχε και ανέβηκε στην πρώτη σειρά της εκκίνησης.

 

Πιο πίσω, ο Vinales - που στήνει τη μοτοσυκλέτα του για το δεύτερο μισό του αγώνα - θα χρειαστεί να κάνει μια καλή εκκίνηση από την 4η θέση για να μείνει κοντά στους τρεις οδηγούς μπροστά του.

 

Ο Ισπανός, στον τελευταίο του αγώνα με την Suzuki, θα ανοίξει τη δεύτερη σειρά και μαζί του θα είναι ο νικητής της Μαλαισίας, Andrea Dovizioso και ο Pol Espargaro. Ο τελευταίος ήταν ο καλύτερος δορυφορικός.

 

Έβδομος πιο γρήγορος ήταν ο Andrea Iannone, μπροστά από τον Dani Pedrosa που θα ριχτεί και πάλι στις μάχες αύριο, μετά από απουσία τριών Γύρων λόγω τραυματισμού.

 

Οι Βρετανοί Bradley Smith και Cal Crutchlow ήταν στην 10η και 11η θέση, με τον Petrucci να κλείνει την τέταρτη σειρά της εκκίνησης. Οι δυο τελευταίοι ήταν αυτοί που πέρασαν με επιτυχία από τις ΚΑΤ1.

Επόμενο άρθρο »

Valencia Moto2: ΚΑΤ

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia Moto3: KAT

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA