• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia Moto3: KAT
2 λεπτά φωτιά, 1η pole για Canet!
Νέα 12/11/2016 - 15:00

Τα δυο τελευταία λεπτά ήταν «όλα τα λεφτά» στις κατατακτήριες δοκιμές της μικρής κατηγορίας, με τον Aron Canet να παίρνει την πρώτη pole position της καριέρας του!

 

Μέχρι εκείνο το σημείο ήταν ο Phillip Oettl αυτός που είχε την προσωρινή pole, ωστόσο στο διάστημα αυτό των 2 λεπτών τον πέρασαν έξι συναθλητές του!

 

Το 1:39,261 του Aron Canet χάρισε στον Ισπανό rookie την πρώτη του pole position, καταφέρνοντας να αφήσει πίσω του τον Brad Binder. Και οι δυο τους ήταν πολύ δυνατοί στο τελευταίο κομμάτι της πίστας.

 

Στην πρώτη σειρά μαζί τους ο Hiroki Ono, η δεύτερη Honda στην πρώτη τριάδα. Στους δέκα καλύτερους είχαμε 4 Honda και 6 KTM. Η καλύτερη Mahindra ήταν στην 15η θέση, αυτή του Martin.

 

Παρά τους πόνους από τον τραυματισμένο ώμο του, ο Nicolo Bulega έκανε πολύ καλή παρουσία και θα ξεκινήσει τον αυριανό αγώνα από την 4η θέση, στην προσπάθειά του να είναι αυτός ο καλύτερος rookie της σεζόν.

 

Ο Guevara έμεινε στην 5η θέση, που είναι η καλύτερή του φέτος, ενώ δίπλα του θα είναι ο Niccolo Antonelli ο οποίος και κλείνει τη δεύτερη σειρά. Την τρίτη ανοίγει ο Oettl, μπροστά από τον Bo Bendsneyder.

 

Ο Enea Bastianini έκανε τον ένατο καλύτερο χρόνο και ήταν μόλις τρία δέκατα από την κορυφή, την ώρα που οι 16 πρώτοι είχαν διαφορά μεταξύ τους στο μισό δευτερόλεπτο, ενώ οι 27 από τους 35 ήταν στο ίδιο δευτερόλεπτο!

 

Επόμενο άρθρο »

Valencia MotoGP: ΚΑΤ

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia Moto2: ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA