• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
PEDROSA: Διαψεύδει τις φήμες για Ducati.
Ο Ισπανός αρνείται τη συμφωνία, όχι όμως και τις επαφές με την Ducati.
Νέα 28/08/2009 - 10:13

Ο Dani Pedrosa διέψευσε τις φήμες που τον ήθελαν να συμφωνεί με την Ducati, χωρίς όμως να απορρίψει τις επαφές του με τον Ιταλό κατασκευαστή. Από τη στιγμή της απόσυρσης του Casey Stoner, εξ αιτίας απροσδιόριστων προβλημάτων υγείας, η Ducati υιοθέτησε μια επιθετική τακτική στρατολόγησης, προσπαθώντας να εντάξει έναν ακόμα κορυφαίο αναβάτη στην ομάδα της. Στην αρχή για την πλαισίωση του Αυστραλού, που αναμένεται να επιστρέψει στον αγώνα του Estoril, αλλά και σαν εναλλακτική, στην περίπτωση όπου επιβεβαιωθούν οι φήμες για αποχώρηση του Stoner.

 

Αρχικά ήρθε η πλουσιοπάροχη προσφορά στον Lorenzo, με τον Ισπανό τελικά να παραμένει στην Yamaha, απορρίπτοντας την πρόταση των Ιταλών. Μετά άρχισαν οι φήμες σχετικά με μεταγραφή του Pedrosa, στην εργοστασιακή ομάδα της Ducati, ακολουθούμενες από δήλωση του Loris Capirossi, ότι η Ducati τον πλησίασε για να συζητήσει ενδεχόμενη επιστροφή του στην ομάδα. Ο Capirossi, όπως ήδη γνωρίζουμε, θα παραμείνει στην Suzuki και την επόμενη χρονιά, αλλά ο Pedrosa – παρά την ανακοίνωση της Honda, ότι τόσο αυτός όσο και ο Andrea Dovizioso έχουν αρχικά συμφωνήσει με την ομάδα- δεν έχει υπογράψει ακόμα.

 

"Απλά μιλάγαμε, διότι ακόμα δεν έχω υπογράψει κάπου. Αν η Ducati ενδιαφερόταν να έχει έναν ακόμα αναβάτη, φυσιολογικά είχε επαφές με κάποιους. Πάντως προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι άλλο. Για εμένα τίποτα δεν είναι ακόμα σίγουρο. Οι συζητήσεις με την Honda βρίσκονται σε καλό σημείο, αλλά τίποτα δεν έχει αποφασιστεί ακόμα", δήλωσε ο Ισπανός.

 

Παράλληλα, μια μεγάλη αλλαγή για τον Pedrosa και την ομάδα της Repsol Honda πρόκειται να συμβεί την επόμενη χρονιά. Ο Ιάπωνας κατασκευαστής, θα αλλάξει την ανάρτηση του από Showa, που παραδοσιακά χρησιμοποιούσε, σε Ohlins, την οποία δοκίμασαν στο Brno. Παρόλα αυτά, οι δοκιμές ήταν σύντομες, και ο Pedrosa δεν προβλέπεται να χρησιμοποιήσει την Ohlins για φέτος. "Δοκίμασα την καινούρια ανάρτηση στο Brno, αλλά ξεκίνησε να βρέχει, και οι δοκιμές σταμάτησαν μετά από τρεις γύρους. Μάλλον δεν πρόκειται να τη χρησιμοποιήσουμε στον αγώνα", τόνισε ο Pedrosa.

Επόμενο άρθρο »

STONER: "Ήταν κάτι που μισούσα."

« Προηγούμενο άρθρο

ΕLIAS: "Ο Gresini χρειαζόταν δύο Ιταλούς."

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα