• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
STONER: "Ήταν κάτι που μισούσα."
Ο Αυστραλός σχολιάζει την απουσία του από το grid.
Νέα 28/08/2009 - 16:17

Ο Casey Stoner μίλησε για την απουσία του από τους αγώνες. Σε αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε στο Ιταλικό περιοδικό MotoSprint, αναφέρθηκε στην ενόχλησή του που απουσιάζει από τους αγώνες, εξ αιτίας της μυστηριώδους ασθένειάς του, αλλά και στην ανάρρωσή του.

 

Ο Stoner αναγκάστηκε να σταματήσει επειδή αδυνατούσε να ανταπεξέλθει στις σωματικές απαιτήσεις ενός αγώνα 45 λεπτών. Αυτό το γεγονός σχεδόν οδήγησε τον Αυστραλό στην απελπισία, και τον γέμισε προβληματισμό. "Ήμουν πολύ απαισιόδοξος. Ένιωθα ευάλωτος, και βρέθηκα στη θέση να κάνω κάτι που μισώ. Είναι σα να βρίσκεσαι σε μια δουλειά που σιχαίνεσαι, αλλά την κάνεις επειδή πρέπει. Το χειρότερο από όλα, ήταν πως ενώ μπορούσα να ακολουθήσω την ταχύτητα των πρώτων, δεν μπορούσα να διατηρήσω το ρυθμό μου για μεγάλη διάρκεια, και φυσικά ούτε και τη νίκη" δήλωσε ο Stoner.

 

Ο Αυστραλός πάντως βρίσκεται τώρα στο τελευταίο στάδιο αποθεραπείας. Σύμφωνα πάντα με το MotoSprint, ο Stoner άλλαξε τη δίαιτά του, καθώς και το σύστημα προπόνησής του, και τα πρώτα αποτελέσματα, φαίνεται να είναι θετικά. Ο πατέρας και manager του Casey, Colin Stoner, δήλωσε πως η ανάρρωση είναι ταχύτερη από ότι αναμενόταν και ότι ο αναβάτης της Ducati, θα επιστρέψει στη δράση στο Estoril, όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί.

Επόμενο άρθρο »

INDIANAPOLIS: Έκπληξη από τον Cluzel στα 250cc.

« Προηγούμενο άρθρο

PEDROSA: Διαψεύδει τις φήμες για Ducati.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα