• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΕLIAS: "Ο Gresini χρειαζόταν δύο Ιταλούς."
Ο Ισπανός σχολιάζει την απομάκρυνσή του από τη δορυφορική ομάδα της Honda.
Νέα 28/08/2009 - 09:33

Ο Toni Elias, ενοχλημένος που για μια ακόμα χρονιά πρέπει να αναζητήσει ομάδα, πιστεύει ότι η Honda Gresini χρειαζόταν δύο Ιταλούς για το Πρωτάθλημα του 2010. Ήδη έχει ανακοινωθεί ότι ο Elias και ο team mate του από το San Marinο, Αlex de Angelis, θα αντικατασταθούν από τον Marco Simoncelli και τον Marco Melandri την επόμενη χρονιά.

 

"Κατάλαβα πως είχε η κατάσταση. Κατ' αρχήν ο Simoncelli ήταν σημαντικός για την San Carlo. Μετά ακολούθησε ο Melandri, διότι ο χορηγός (San Carlo) θέλει 100% Ιταλική ομάδα, και το κατανοώ. Δεν πειράζει, έτσι είναι η ζωή", είπε ο Toni.

 

Ο Elias πήρε το πρώτο του φετινό βάθρο, και πρώτο για την ομάδα του Gresini, από το αντίστοιχο του Melandri το 2007. Ο Ισπανός, ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου στο Brno, αλλά ακόμα το μέλλον του είναι αβέβαιο. "Αν έχω κάποια καλή πρόταση, θα παραμείνω στα MotoGP. Αν όχι, δεν υπάρχει πρόβλημα. Πιστεύω στον εαυτό μου, και ξέρω ότι είμαι καλός αναβάτης", τόνισε ο Elias.

 

Ο Ισπανός που συνεχώς επέκρινε την έλλειψη υποστήριξης από την Honda – παρότι φέτος οδηγούσε μια μοτοσυκλέτα εργοστασιακών προδιαγραφών- για μια ακόμα φορά επέμεινε πόσο περιορισμένη ήταν η εξέλιξη της μοτοσυκλέτας του: "Ζητάς κάποια πράγματα και μέσα σε μερικές μέρες πρέπει να έρχονται. Αντίθετα, όταν εγώ ζητάω κάτι, η απάντηση είναι πάντοτε όχι. Αυτό είναι πάντα το πρόβλημά μου", αστειεύτηκε ο Elias.

Επόμενο άρθρο »

PEDROSA: Διαψεύδει τις φήμες για Ducati.

« Προηγούμενο άρθρο

HAYDEN: "Δώστε μου τώρα τα 8 εκατομμύρια του Lorenzo."

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα