• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia MotoGP: ΕΔ2
Έμεινε 1ος ο Lorenzo, δυνατός σε ρυθμό ο Marquez
Νέα 11/11/2016 - 17:12

O Jorge Lorenzo έμεινε στην πρώτη θέση και στις ΕΔ2 της Valencia, αλλά ήταν ο Marc Marquez αυτός που έδειξε καλύτερο πρόσωπο σε ρυθμό αγώνα!

 

Ο 23χρονος είχε πέντε συνεχόμενους γύρους στο 1:30 στην τρίτη του έξοδο - κι άλλους δυο στο χαμηλό 1:31 - την ώρα που όλοι μαζί οι αντίπαλοί του έκαναν συνολικά 4 στο ’30!

 

Ο Marquez είχε τον καλύτερο χρόνο για αρκετό διάστημα, όμως στο τέλος ήρθε ο Lorenzo για να πάρει την πρώτη θέση για 0.24δ, όχι όμως και τις εντυπώσεις.

 

Πολύ καλός ήταν και ο Maverick Vinales που πήρε την τρίτη θέση, με διαφορά τρία δέκατα από την M1 του Lorenzo που κάνει τον τελευταίο του αγώνα με τηνYamaha μετά από 9 χρόνια!

 

Επόμενος ήταν ο Pol Espargaro, στην τέταρτη θέση και μπροστά από τον νικητή της Sepang, Andrea Dovizioso, ενώ μέσα στην εξάδα ήταν ο Aleix Espargaro με τη δεύτερη GSX-RR.

 

Τον έβδομο χρόνο έκανε ο Iannone της Ducati, ενώ ο Valentino Rossi - σε μια πίστα που δυσκολεύεται - έμεινε όγδοος και με διαφορά 8 σχεδόν δέκατα από τον Lorenzo.

 

Ο Danilo Petrucci - που έχει το πάνω χέρι στη μάχη που δίνει με τον Redding για το ποιος θα έχει την GP17 του χρόνου στην Pramac - ήταν ένατος.

 

Τη δεκάδα έκλεισε ο Dani Pedrosa που επιστρέφει από τραυματισμό. Τελευταίος ήταν ο Mika Kallio οδηγώντας την KTM που κάνει το ντεμπούτο της στη μεγάλη κατηγορία.

 

Η διαφορά της μοτοσυκλέτας, την οποία οδηγά ο Mika Kallio που επιστρέφει στη μεγάλη κατηγορία έστω και ως έκτακτη συμμετοχή - ήταν στα 1.6δ από την ταχύτερη Aprilia και στα 3.1δ από τον πρώτο.

Επόμενο άρθρο »

Valencia Moto2: ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia Moto3: ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA