• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia Moto3: ΕΔ2
Honda και Bastianini μπροστά από τις ΚΤΜ
Νέα 11/11/2016 - 15:28

Η Honda με τον Enea Bastianini κατάφερε να περάσει στην πρώτη θέση στις ΕΔ2 της Valencia, αφήνοντας πίσω του τέσσερεις μοτοσυκλέτες της KTM.

 

Ο Bestia ήταν ο καλύτερος από τους δέκα πρώτους αναβάτες που κατάφεραν να σπάσουν το φράγμα του 1:40 και να πλησιάσει στα 156χιλ το ρεκόρ πίστας που έχει από το ’14 ο Vazquez.

 

Ο Bastianini κέρδισε για 99χιλ τον Guevara, ο οποίος προσπάθησε - όπως και το πρωί - να πάρει την πρώτη θέση, χωρίς όμως επιτυχία αυτή τη φορά. Τρίτος ήταν ο Joan Mir.

 

Ακολουθούν οι KTM των Brad Binder και Phillip Oettl, με τον Γερμανό να κατεβάζει σχεδόν 1.3δ τον πρωινό του χρόνο! Η δεύτερη Honda στη δεκάδα ήταν αυτή του Navarro στην 6η θέση.

 

Μόλις δυο χιλιοστά πίσω του ο Quartararo, που στο τέλος έσωσε ένα highside αλλά ενδεχομένως στην προσπάθειά του αυτή να τραυμάτισε τον αριστερό του ώμο.

 

Η καλύτερη Mahindra σήμερα ήταν αυτή του Jorge Martin που ανέβηκε στην 8η θέση, μπροστά από την Honda του Jakub Kornfeil που προέρχεται από το βάθρο στην Sepang.

 

Τη δεκάδα έκλεισε ο Gabriel Rodrigo. Οι διαφορές των αναβατών της Moto3 ήταν πολύ μικρές, με τους 26 - από τους 35 αναβάτες - της κατηγορίας να είναι στο ίδιο δευτερόλεπτο!

Επόμενο άρθρο »

Valencia MotoGP: ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia Moto2: ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA