• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia Moto2: ΕΔ2
Πρώτος και εντυπωσιακός ο Morbido!
Νέα 11/11/2016 - 17:32

Παρά τις πολύ καλές συνθήκες σήμερα το απόγευμα, δεν κατάφεραν παρά μόνο οι μισοί περίπου οδηγοί της Moto2 να βελτιώσουν τους χρόνους τους στις ΕΔ2.

 

Αυτός που έκλεψε την παράσταση και βάζει τις βάσεις για να γραφτεί περαιτέρω ιστορία τη φετινή σεζόν, δεν είναι άλλος από τον Franco Morbidelli της Estrella Galicia!

 

Ο νεαρός Ιταλός - μόλις στα 21 του χρόνια - ήταν καθηλωτικός με συνεχόμενους γύρους στο μεσαίο/ψηλό 1:35 κάνοντας δεκαπέντε σ’ αυτό το όριο από τους 23 που επιχείρησε!

 

Δεν ήταν μόνο ο ένας γύρος λοιπόν και η πρώτη του θέση, αλλά και αυτή η σταθερότητα - όλοι οι άλλοι μαζί είχαν 16 γύρους στο ’35 - που τον βάζουν σε θέση ισχύος!

 

Με εφτά βάθρα στους δέκα τελευταίους αγώνες, το μόνο που λείπει από τον Morbido είναι η νίκη, την οποία αν καταφέρει να πάρει την Κυριακή θα είναι η πρώτη της καριέρας του και θα γίνει ο 26ος διαφορετικός νικητής φέτος!

 

Επιστρέφοντας στους χρόνους, ο Luthi - που ήταν πρώτος το πρωί - έμεινε στην 11η θέση το μεσημέρι, αν και ο πρωινός του χρόνος ήταν αρκετός για να του δώσει τη δεύτερη θέση στα συνδυασμένα.

 

Ο Zarco ήταν 6ος στα συνδυασμένα και τρίτος στις ΕΔ2, μπροστά από τον Julian Simon που ήταν καλός το μεσημέρι και κατέβασε σχεδόν μισό δευτερόλεπτο το χρόνο του από τις ΕΔ1.

 

Το χρόνο του βελτίωσε τόσο ο Danny Kent, όσο και ο Xavier Simeon που μπήκαν στη δεκάδα των συνδυασμένων αποτελεσμάτων. Σημαντική ήταν η βελτίωση και για τον Nakagami που κατέβασε εφτά δέκατα το χρόνο του και ήταν τρίτος στα συνδυασμένα.

 

Οι Corsi και Folger έμειναν με τους χρόνους τους το πρωί, όπως και ο Sam Lowes που είχε την όγδοη θέση και στα συνδυασμένα και στις ΕΔ2. Αντίθετα τα συναισθήματα για Marquez, που βελτιώθηκε και Rins που έχασε θέσεις το απόγευμα.

 

Ο Hafizh Syahrin ταλαιπωρείται από κάποιον ιό στο στομάχι του και δεν μπήκε καθόλου στην πίστα σήμερα. Αναμένεται να δώσει το παρών την αυριανή ημέρα στις ΕΔ3 και στις ΚΑΤ.

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Αύριο;

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia MotoGP: ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA