• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Luthi: Άκρως εντυπωσιακό!
Αυτό που έκανε ο Zarco
Νέα 03/11/2016 - 10:55

Μετά την πρώτη του φετινή νίκη στον εναρκτήριο Γύρο του Qatar, ο Tom Luthi είχε μια πιο δύσκολη χρονιά από τους μεγάλους του αντιπάλους στη μεσαία κατηγορία.

 

Τουλάχιστον μέχρι το Brno, όταν και τραυματίστηκε μετά από μια πολύ σφοδρή πτώση. Επανήλθε όμως δριμύτερος και κέρδισε τους τρεις από τους επόμενους έξι Γύρους!

 

Στην Sepang έφτασε με διαφορά -22β από τον Johann Zarco που ήταν πολύ δύσκολο να καλυφθεί, με τον Γάλλο τελικά να παίρνει μια μεγαλειώδη νίκη στην Μαλαισία από την pole position.

 

Για τον Luthi, αυτό που έμεινε είναι να παλέψει για τη δεύτερη θέση στη βαθμολογία, έχοντας ένα προβάδισμα 11β από τον Alex Rins.

 

«Αυτό που έκανε ο Zarco στις κατατακτήριες και στον αγώνα, ήταν εντυπωσιακό», ξεκίνησε να λέει ο Ελβετός, αναφερόμενος στον Παγκόσμιο Πρωταθλητή.

 

«Δεν έκανα άσχημη εκκίνηση, αλλά στην πρώτη και στη δεύτερη στροφή με ακούμπησε ο Baldassari κι έχασα μερικές θέσεις».

 

«Μετά δεν ήταν ό,τι καλύτερο, με το πίσω να μου κλειδώνει σε κάθε στροφή και φλέρταρα με την πτώση αρκετές φορές. Στην αρχή με τη βροχή ήταν καλύτερα, παρά με τις μεικτές συνθήκες προς το τέλος».

 

«Πάντως έμαθα ακόμα μερικά πράγματα. Σε γενικές γραμμές αυτοί οι τρεις συνεχόμενοι αγώνες πήγαν καλά κι έχω εδραιωθεί στη 2η θέση. Τώρα η σκέψη μας στρέφεται στην Valencia».

Επόμενο άρθρο »

Ο Rea για τον Τίτλο του

« Προηγούμενο άρθρο

Dall’Igna: Με τον Lorenzo;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA