• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Bagnaia σε μοτοσυκλέτα MotoGP!
Κέρδισε στοίχημα που έβαλε με την ομάδα του
Νέα 01/11/2016 - 15:04

Μετά τον αγώνα της Moto3 στην Μαλαισία, έγινε γνωστό ότι ο Pecco Bagnaia θα είναι στη σέλα μιας μοτοσυκλέτας MotoGP - και συγκεκριμένα αυτής του Aspar - στο τεστ της Valencia!

 

Ο Αθλητικός Διευθυντής της ομάδας του Aspar, είπε στον νεαρό Ιταλό μετά τη νίκη του στο Assen, ότι αν ξανακερδίσει αγώνα φέτος, τότε θα του επιτρέψει να οδηγήσει τη μοτοσυκλέτα με την οποία αγωνίστηκαν φέτος στη μεγάλη κατηγορία οι Hernandez και Laverty!

 

«Το σκεφτόμουν αυτό όταν ήμουν μόνος μπροστά, μερικά δευτερόλεπτα μπροστά από τον δεύτερο», αποκάλυψε ο Pecco Bagnaia. «Περίμενα ότι ίσως βγει η κόκκινη σημαία».

 

Από την πλευρά του ο Gino Borsoi δήλωσε: «Του έβαλα αυτή την πρόκληση, διότι πίστεψα ότι ήταν ένας καλός τρόπος να του δώσω κίνητρο. Το είπα στον Aspar και μου είπε ότι συμφωνεί».

 

«Το Σάββατο, που τον έβλεπα γρήγορο και δυνατό, υπενθύμισα και στον Gigi (σ.σ. τον Dall’Igna) ότι θα έπρεπε να τηρήσουμε την υπόσχεσή μας. Δεν είχε καμμία αντίρρηση».

 

Στον αγώνα της Κυριακής τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα για τον Pecco Bagnaia, όταν οι τρεις οδηγοί που ήταν μαζί του στη μάχη για την πρώτη θέση έπεσαν. Με τη νίκη του αυτή, ο Ιταλός μπορεί να διεκδικήσει ακόμα και τη 2η θέση στο Πρωτάθλημα!

 

Αυτή θα ήταν μια ιδανική εξέλιξη για τον νεαρό άσο της Ακαδημίας του Valentino Rossi, ο οποίος θα είναι στην ομάδα (SKY VR46) του Ιταλού θρύλου τη νέα σεζόν, στην Moto2.

 

«Είμαι 1:78 και 63 κιλά. Αν δεν ήμουν τόσο ψηλός, θα το σκεφτόμουν να μείνω για ένα ακόμα χρόνο στην Moto3, ώστε να παλέψω για τον Τίτλο. Αλλά με αυτό το ύψος, η Moto2 είναι υποχρεωτική κίνηση».

Επόμενο άρθρο »

Vinales: Πάλι τα ίδια...

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Η αρχή του τέλους;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA