• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Η αρχή του τέλους;
Ήταν στο Montmelo
Νέα 01/11/2016 - 12:17

Ακόμα κι αν κερδίσει τον τελευταίο Γύρο της σεζόν, στην Valencia, ο Jorge Lorenzο θα συγκεντρώσει τους λιγότερους βαθμούς στο Πρωτάθλημα, από το 2008 όταν ήταν rookie.

 

Για τον Ισπανό, που κατάφερε και πήρε ένα τυχερό - όπως ο ίδιος το χαρακτήρισε - βάθρο στην Μαλαισία, η αρχή του τέλους ήρθε στην Βαρκελώνη, στην πίστα Montmelo.

 

«Ξεκινήσαμε το Πρωτάθλημα πολύ δυνατά, με νίκη στο Qatar και τη 2η θέση στο Τέξας. Η πτώση στην Αργεντινή ήταν μια αρνητική παρένθεση. Όλα ήταν τέλεια, μέχρι το Montmelo».

 

Ήταν τότε που ο Lorenzo δυσκολευόταν να βρει πρόσφυση με τα ελαστικά της Michelin, ενώ ήρθε πιο μετά ο Iannone για να τον ρίξει. Οι δυσκολίες του Ισπανού συνεχίστηκαν και στους επόμενους Γύρους.

 

«Από το Montmelo κι έπειτα όλα πήγαν στραβά, με κρύο και βροχή. Δεν ένοιωθα καθόλου καλά, ειδικά με το μπροστινό ελαστικό. Ήταν δύσκολο να είμαι σταθερός, όπως συνήθως».

 

«Δεν βρήκα τη σωστή ισορροπία και την απαραίτητη αυτοπεποίθηση με αυτά τα ελαστικά. Ευτυχώς που η Michelin θα έχει εμπειρία από αυτή τη σεζόν και θα μας δώσει καλύτερα ελαστικά στο μέλλον».

 

«Ή τουλάχιστον ελαστικά που θα είναι προσαρμοσμένα καλύτερα για την εκάστοτε πίστα και ο κάθε αναβάτης θα κάνει λιγότερα λάθη και θα έχουμε λιγότερες πτώσεις».

 

«Θα είναι σημαντικό να παραδειγματιστούμε από τη φετινή σεζόν για το μέλλον, διότι - για να είμαι ειλικρινής - έκανα πολλά λάθη κι έτσι δεν μπορείς να παλέψεις για τον Τίτλο».

Επόμενο άρθρο »

Ο Bagnaia σε μοτοσυκλέτα MotoGP!

« Προηγούμενο άρθρο

SBK-Motul: Γλυκόπικρη γεύση

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA