• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Vinales: Πάλι τα ίδια...
Είχαμε το ίδιο πρόβλημα όπως πάντα
Νέα 01/11/2016 - 18:04

Απογοητευμένος ήταν ο Maverick Vinales με το τέλος του Κυριακάτικου αγώνα στην Μαλαισία, κατηγορώντας την έλλειψη ταχύτητας στο κλασικό πρόβλημα της GSX-RR στο βρεγμένο.

 

Η πρόοδος που έχει γίνει δεν ήταν αρκετή για να δώσει στον Ισπανό κάτι καλύτερο από την 6η θέση στον αγώνα, που είναι μεν το καλύτερο αποτέλεσμα της Suzuki στο βρεγμένο, αλλά ήρθε μετά τις πτώσεις τριών οδηγών μπροστά του.

 

Μετά την πρώτη θέση που είχε στο στεγνό, στο ζέσταμα, δεν ήταν εύκολο για τον Vinales να κρύψει την απόγνωσή του καθώς για μια ακόμη φορά δεν κατάφερε να έχει τις ρυθμίσεις στα ηλεκτρονικά που θα τον βοηθούσαν στη βροχή.

 

«Είμαστε απογοητευμένοι ναι, διότι στο στεγνό νομίζω ότι θα πιέζαμε όπως στο Silverstone. Στο ζέσταμα τα ελαστικά μας ήταν πολύ καλά μετά από 11 γύρους. Στη βροχή όμως είχαμε το ίδιο πρόβλημα όπως πάντα».

 

«Μου ήταν αδύνατον να ανοίξω το γκάζι. Στις στροφές ήμασταν ανταγωνιστικοί, αλλά στο γκάζι ήταν σκέτη καταστροφή. Ρίσκαρα συνέχεια να πέσω από highside. Ναι, δεν είμαι καθόλου χαρούμενος».

 

«Ήρθαμε εδώ για να πάρουμε τη νίκη και στο στεγνό δείξαμε ότι είμαστε πολύ γρήγοροι. Τουλάχιστον είναι καλή η έκτη θέση, διότι θα μπορούσε να είναι πολύ χειρότερα».

Επόμενο άρθρο »

Zarco: Το είδωλο!

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Bagnaia σε μοτοσυκλέτα MotoGP!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA