• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Vinales: Να πάρουμε αντίμετρα!
Espargaro: Δεν είμαι εκεί που ήθελα
Νέα 29/10/2016 - 21:05

Από την τρίτη σειρά θα ξεκινήσουν τον αυριανό αγώνα οι οδηγοί της Suzuki. Ο Vinales είχε καταφέρει νωρίτερα, στις ΕΔ3, να κάνει τον καλύτερο χρόνο.

 

Όμως όπως και ο Aleix Espargaro - κι ενώ και οι δυο τους είχαν θέσεις στη δεύτερη σειρά - δεν κατάφεραν να κατεβάσουν τους χρόνους τους στα τελευταία λεπτά των κατατακτηρίων.

 

Ο Vinales είχε καλή παρουσία το πρωί στις ΕΔ3 και στις ΕΔ4, αλλά στη συνέχεια - στη βρεγμένη άσφαλτο - είχε μια περίεργη αίσθηση με τα ελαστικά.

 

«Σκεπτόμενος την παρουσία μας στις ΕΔ4 είμαι χαρούμενος, διότι ο ρυθμός μας ήταν καλός. Μετά όμως, στις κατατακτήριες, δεν είχα την ίδια αίσθηση και το αποτέλεσμα είναι η 3η σειρά».

 

«Δεν είναι αυτό που περίμενα, αλλά μπορούμε να διερευνήσουμε τι έγινε σήμερα στις κατατακτήριες και να πάρουμε τα κατάλληλα αντίμετρα».

 

«Το πρωί, στο στεγνό, ήμουν πολύ γρήγορος και είχα αυτοπεποίθηση με το ρυθμό μου και αυτό με κάνει να νοιώθω καλά για τον αυριανό αγώνα».

 

«Φυσικά μόνο εύκολο δεν θα είναι να ξεκινήσω από την τρίτη σειρά, έχω όμως εμπιστοσύνη στη μοτοσυκλέτα μου και πιστεύω ότι μια καλή εκκίνηση είναι εφικτή».

 

Με το περισσότερο νερό στην πίστα το απόγευμα, στις κατατακτήριες, έχασε την καλή αίσθηση που είχε το πρωί και ο Aleix Espargaro.

 

«Το πρωί στο στεγνό ήμουν πραγματικά καλός», είπε ο Ισπανός. «Είχαμε μόνο ένα μικρό πρόβλημα στο τέλος και δεν μπορέσαμε να εκμεταλλευτούμε τον τελευταίο μας γύρο».

 

«Ήμουν όμως ικανοποιημένος. Στις κατατακτήριες όμως δεν ήμουν στη θέση που θα ήθελα. Όμως στους τελευταίους αγώνες έχουμε δυσκολευτεί πολύ περισσότερο στο βρεγμένο».

 

«Οπότε αυτό σημαίνει ότι έχουμε κάνει τεράστια πρόοδο στο βρεγμένο και τώρα είμαστε ανταγωνιστικοί».

 

«Θα μπορούσαμε να πάμε καλύτερα στις κατατακτήριες, αλλά έκανα ένα μικρό λάθος κι έπεσα χωρίς να καταφέρω να βελτιώσω το χρόνο μου. Νομίζω όμως ότι είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα αύριο».

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul Qatar: Αγώνας 1

« Προηγούμενο άρθρο

Πονεμένα γενέθλια!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα