• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Πονεμένα γενέθλια!
Για τον εξαιρετικό πάντως Crutchlow!
Νέα 29/10/2016 - 20:50

Ο Cal Crutchlow κλείνει σήμερα τα 31 του χρόνια και δεν το γιόρτασε όπως θα ήθελε, καθώς είχε δυο πτώσεις σήμερα με την πρώτη να τον τραυματίζει ελαφρά στα χέρια.

 

Όμως ο Βρετανός άσος της LCR κατάφερε - μετά την πτώση του στις κατατακτήριες - να σηκώσει τη μοτοσυκλέτα του και να κάνει έναν πολύ καλό γύρο για ν’ ανέβει στην 5η θέση.

 

«Νομίζω έβγαλα τον αντίχειρά μου και το χέρι μου πονάει από την πρώτη πτώση», σχολίασε ο Crutchlow. «Πονάει ακόμα και στη βροχή, οπότε στο στεγνό θα είναι πολύ δύσκολα».

 

Ο τραυματισμός του Βρετανού προήλθε από το υπερυψωμένο κερμπ που υπάρχει σ’ εκείνο το σημείο στην πίστα.

 

«Δεν ξέρω γιατί το έχουμε ακόμα αυτό... έχουμε ζητήσει να το βγάλουν. Άλλωστε ούτε και η F1 το χρησιμοποιεί».

 

«Πολλοί έχουν τραυματιστεί σ’ εκείνο το σημείο. Πριν μερικά χρόνια είχε χτυπήσει αρκετά ο Spies εκεί στις δοκιμές. Τους έχουμε πει να το βγάλουν αλλά είναι ακόμα εκεί».

 

«Το χέρι είναι που με πονά περισσότερο διότι φρενάρω με αυτό κι επίσης βάζω δύναμη στο τιμόνι. Είμαι απογοητευμένος, διότι θα μπορούσα να περάσω απευθείας στις ΚΑΤ2».

 

Με την πτώση του αυτή στις ΕΔ3, ο Crutchlow έμεινε εκτός δεκάδας κι έπρεπε να περάσει από τις ΚΑΤ1 σε βρεγμένη πίστα εν τω μεταξύ, καθώς η βροχή είχε ξεκινήσει να πέφτει.

 

Ο Βρετανός έκανε έναν πάρα πολύ καλό χρόνο στις ΚΑΤ1, ο οποίος θα του έδινε τη δεύτερη θέση στις ΚΑΤ2, ωστόσο τα πράγματα στο δεύτερο σκέλος δεν πήγαν όπως τα ήθελε.

 

«Όταν αποφάσισα να πιέσω το έκανα κι έπεσα. Η μοτοσυκλέτα είχα ζημιά... το τιμόνι είχε φτάσει στο ντεπόζιτο.. είχε λυγίσει αρκετά! Έκανα όμως έναν πολύ καλό χρόνο».

 

«Αν δεν είχα κάνει το λάθος θα ήμουν σε καλύτερη θέση, αλλά έτσι είναι οι αγώνες. Πήραμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

 

«Νοιώθω ότι έχω καλό ρυθμό στο στεγνό, αλλά πιστεύω ότι θα είμαι ανταγωνιστικός και στις δυο συνθήκες. Ελπίζω να είναι στο στεγνό ο αγώνας, αλλά μάλλον θα συμβεί το αντίθετο».

Επόμενο άρθρο »

Vinales: Να πάρουμε αντίμετρα!

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Είμαι ανταγωνιστικός

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα