• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Είμαι ανταγωνιστικός
Σε όλες τις συνθήκες!
Νέα 29/10/2016 - 20:23

Σήμερα, Σάββατο, είδαμε τον Jorge Lorenzo να είναι ανταγωνιστικός και στο βρεγμένο, καταφέρνοντας να ξεκινήσει από την πρώτη σειρά.

 

Το μεγάλο πρόβλημα του Ισπανού και της Μ1 φέτος βέβαια, είναι οι μεικτές συνθήκες, όταν για παράδειγμα η πίστα ξεκινά βρεγμένη και σταδιακά στεγνώνει.

 

Αυτό επισημαίνουν πλέον και οι δυο αναβάτες της Yamaha.

 

«Δυστυχώς δεν έκανα προσομοίωση αγώνα στο στεγνό. Το θέμα είναι ότι αυτή η άσφαλτος αργεί να στεγνώσει. Έχει τέλεια πρόσφυση όμως και πιστεύω ότι είμαι ανταγωνιστικός σε όλες τις συνθήκες».

 

«Στις κατατακτήριες πίεσα από την αρχή χωρίς να το πολυσκεφτώ. Είχα καλό ρυθμό, αλλά όχι αρκετό για να πάρω τη νίκη. Είμαι ικανοποιημένος όμως».

 

«Στο στεγνό είμαστε τέσσερεις κοντά. Ξεκίνησα καλά στις ΕΔ4 αλλά η κατάσταση στον αγώνα μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τις συνθήκες».

 

«Δεν νομίζω ότι ισχύει αυτό που λένε ότι δεν είμαι δυνατός στο βρεγμένο. Ναι, δυσκολεύομαι με τα Michelin αλλά στο παρελθόν ήμουν συχνά στο βάθρο».

 

«Το θέμα είναι ότι δεν έχω εμπιστοσύνη στη μοτοσυκλέτα και όταν δεν έχεις αυτοπεποίθηση είναι δύσκολο να είσαι ανταγωνιστικός».

 

«Δυστυχώς σ’ αυτό το άθλημα οι περισσότεροι κοιτάζουν τι έγινε στους τελευταίους αγώνες και μιλάνε μόνο όταν κάτι δεν πάει καλά».

 

«Αυτό είναι άδικο. Νομίζω ότι έχω αποδείξει ότι είμαι δυνατός σε όλες τις συνθήκες».

Επόμενο άρθρο »

Πονεμένα γενέθλια!

« Προηγούμενο άρθρο

Iannone: Τώρα ξέρω

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA