• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SUZUKI: Δοκιμάζει καινούριο πλαίσιο στην Indianapolis.
Νέο πλαίσιο για την Ιαπωνική ομάδα.
Νέα 27/08/2009 - 10:44

Ο Loris Capirossi και ο Chris Vermeulen θα δοκιμάσουν ένα καινούριο πλαίσιο στις εργοστασιακές τους, Suzuki GSV-R αυτό το σαββατοκύριακο στην Indianapolis.

 

Το νέο πλαίσιο δοκιμάστηκε αρχικά στο Brno, και τώρα θα δοκιμαστεί και σε συνθήκες αγώνα. Ο Capirossi, που υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Suzuki, και αναμένεται να ανακοινωθεί στην Indianapolis, ήταν τέταρτος ταχύτερος στην Τσεχία, κατά τη διάρκεια των δοκιμών.

 

Ο αρχηγός της ομάδας, Paul Denning δήλωσε: “Το νέο πλαίσιο σίγουρα θα χρησιμοποιηθεί στον αγώνα της Indianapolis, διότι δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε, και οφείλουμε να κοιτάξουμε στο μέλλον. Θα προσπαθήσουμε να ξεπεράσουμε τα προβλήματά μας, αυξάνοντας την πρόσφυση στο όριο. Πρέπει να δημιουργήσουμε περισσότερη μηχανική πρόσφυση, ειδικά σε κρύες συνθήκες. Στην Βαρκελώνη και το Brno είχαμε καλή πρόσφυση, και γι' αυτόν το λόγο ήμασταν αρκετά ανταγωνιστικοί. Αντίθετα, στο Sachsenring και το Donington, όπου οι συνθήκες ήταν πιο κρύες, δυσκολευτήκαμε ιδιαίτερα και αυτό φάνηκε”, ολοκλήρωσε ο Denning.

Επόμενο άρθρο »

ΙNDIANAPOLIS: Ο Lorenzo θα δυσκολευτεί να διεκδικήσει τον τίτλο με αξιώσεις.

« Προηγούμενο άρθρο

DUCATI: Σίγουροι για την επιστροφή του Stoner.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα