• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
DUCATI: Σίγουροι για την επιστροφή του Stoner.
Υπομονή και συγκρατημένη αυτοπεποίθηση στο στρατόπεδο των Ιταλών.
Νέα 26/08/2009 - 10:43

Ο διευθυντής της Ducati στα MotoGP, Livio Suppo τόνισε για μια ακόμα φορά ότι ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2007, Casey Stoner θα επιστρέψει στην ομάδα στο Grand Prix του Estoril.

 

Αφού ηγήθηκε του φετινού Πρωταθλήματος με δύο νίκες στους πέντε πρώτους αγώνες, ο Stoner εμφάνισε προβλήματα υγείας στη Barcelona, που τον απασχολούν μέχρι και σήμερα. Οι γιατροί δεν κατέληξαν σε συγκεκριμένη διάγνωση της κατάστασης της υγείας του Stoner, και τελικά ο Αυστραλός αποφάσισε να μείνει για τρεις αγώνες εκτός δράσης, με σκοπό να επιστρέψει υγιής και σε πλήρη φόρμα στην Πορτογαλία, στις 4 Οκτωβρίου.

 

Πάντως τα σενάρια φούντωσαν με την Ducati να προσπαθεί επίμονα να υπογράψει τον Jorge Lorenzo: Κατ' αρχήν ειπώθηκε ότι ο Stoner δεν επρόκειτο να επιστρέψει φέτος. Δεύτερον, μερικοί ισχυρίστηκαν ότι θα εγκαταλειψει την ομάδα. Τέλος, κάποιοι έκαναν λόγο μέχρι και για απώλεια ενδιαφέροντος για τους αγώνες , από την πλευρά του Αυστραλού. Σύμφωνα με αυτούς, ο Stoner θα εγκατέλειπε τη δράση στην ηλικία των 23! Όλες αυτές οι φήμες διαψεύστηκαν από την Ducati.

 

"Τα νέα από τον Casey είναι θετικά, δυναμώνει και είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψει σε καλή κατάσταση στο Estoril", είπε ο Suppo, πριν το Grand Prix της Indianapolis.

 

Παρότι δεν αγωνίστηκε στο Brno, ο Stoner παραμένει τρίτος στο Πρωτάθλημα. Η θέση του στην Ducati έχει προσωρινά καταληφθεί από τον Mika Kallio.

Επόμενο άρθρο »

DE ANGELIS: Ήδη ξεπερνάει τους βαθμούς που μάζεψε το 2008.

« Προηγούμενο άρθρο

ROSSI: Ανυπόμονος να παρακολουθήσει την επίδειξη του Roberts.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα