• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΙNDIANAPOLIS: Ο Lorenzo θα δυσκολευτεί να διεκδικήσει τον τίτλο με αξιώσεις.
Ο Ισπανός πρέπει να καλύψει διαφορά 50 βαθμών για να ξαναμπεί σοβαρά στη διεκδίκηση του τίτλου.
Νέα 27/08/2009 - 10:45

Το αφεντικό του Jorge Lorenzo στην εργοστασιακή ομάδα της Yamaha, Daniele Romagnoli, δήλωσε ότι θα είναι εξαιρετικά δύσκολο για τον Ισπανό να ξαναμπεί με αξιώσεις στη διεκδίκηση τυ φετινού τίτλου.

 

Ο νεαρός αναβάτης της Yamaha πληρώνει τώρα τις δύο πτώσεις του, στους πρόσφατους αγώνες του Donington Park και του Brno. Ο δις Πρωταθλητής 250GP πηγαίνει αυτό το σαββατοκύριακο στην Indianapolis, για να μαζέψει τη διαφορά 50 βαθμών, που τον χωρίζει από τον πρωτοπόρο του Πρωταθλήματος, Valentino Rossi.

 

"Μαθηματικά, υπάρχουν ακόμα ελπίδες, αλλά στην πραγματικότητα, η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη. Με έξι αγώνες να απομένουν, τα πάντα μπορούν να συμβούν. Ο Jorge ποτέ δεν καταθέτει τα όπλα, και το σημαντικό τώρα είναι να βρει τρόπο να νικήσει τον Valentino. Ο Valentino μπορεί να επιλέξει να φυλαχτεί με τόσο μεγάλο βαθμολογικό πλεονέκτημα, αλλά πιστεύω ότι ακόμα και έτσι θέλει να κερδίσει τον Jorge. Πιστεύω ότι θα έχουμε έναν ενδιαφέρον επίλογο για το φετινό Πρωτάθλημα, στους τελευταίους αγώνες", δήλωσε ο Romagnoli.

Επόμενο άρθρο »

HAYDEN: Αποφεύγει τις προβλέψεις για τον αγώνα του Indy.

« Προηγούμενο άρθρο

DE ANGELIS: Ήδη ξεπερνάει τους βαθμούς που μάζεψε το 2008.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα