• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang KAT.: O Dovi @Pole
3η φετινή pole position για την Ducati
Νέα 29/10/2016 - 10:51

O Andrea Dovizioso πήρε την 2η φετινή του pole position, την 5η της καριέρας του στη μεγάλη κατηγορία και την 3η φετινή για την Ducati. O Dovi έκανε τον πολύ καλό του χρόνο νωρίς με το μαλακό βρόχινο λάστιχο πίσω, όμως μετά μπήκε στα πιτς, έβαλε το σκληρό πίσω, καθώς το μαλακό δεν του έδινε καλή αίσθηση σταθερότητας και κατάφερε να βελτιώσει έστω λίγο το χρόνο του και να δείξει ότι είναι γρήγορος σε κάθε περίπτωση στο βρεγμένο και έτσι ότι είναι υποψήφιος για να γίνει ο 9ος διαφορετικός νικητής φέτος, εφόσον οι συνθήκες είναι ανάλογες στον αγώνα της Κυριακής.

Για την 2η θέση έγινε μάχη με το χρονόμετρο ανάμεσα στον Valentino Rossi και τον ομόσταυλό του Jorge Lorenzo, με νικητή τον Ιταλό της Yamaha στο τελευταίο του πέρασμα στη βρεγμένη πίστα.

Ο Marc Marquez ήταν ο μόνος κοντά στους χρόνους των τριών πρώτων, αλλά θα ξεκινήσει από τη 2η σειρά. Στην 5η θέση κυριολεκτικά με την ψυχή στο στόμα, έφτασε ο Cal Crutchlow που είχε μια πτώση στα μέσα του 15λεπτου των Κατατακτηρίων 2 και πρόλαβε οριακά να κάνει έναν τελευταίο γύρο με τη 2η μοτοσυκλέτα του. Ο Andrea Iannone που επανήλθε στη δράση μετά από 4 αγώνες αποχής λόγω του τραυματισμού ου στο Misano, πήρε την 6η θέση και θα ξεκινήσει από τη 2η σειρά.

Ο Aleix Espargaro φόρεσε carbon φρένα στο βρεγμένο, στην Suzuki του και πήγε πολύ καλά, αφού τελικά παρά την πτώση του πήρε την 7η θέση. Ο Maverick Vinales ξεκινά δίκπλα στον ομόσταυλό του και μαζί τους ο Alvaro Bautista πήρε το καλύτερό του αποτέλεσμα Κατατακτηρίων φέτος με την Aprilia στην 9η θέση.

Loris Baz, Pol Espargaro & Hector Barbera θα ξεκινήσουν από την 4η σειρά.

Στις Κατατακτήριες 1 Smith & Miller έμειναν εκτός από τις Κατ2 για λίγο και ξεκινούν από τις θέσεις 13 & 14, μαζί με τον Petrucci που για άλλη μια φορά δεν βρίσκει τη βρόχινη αίσθηση με τα Michelin.

 

Τα αποτελέσματα αναλυτικά στα συνοδευτικά αρχεία.

Επόμενο άρθρο »

Sepang Moto2: Εξωγήινη pole!

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang Moto3: Ρεσιτάλ οδήγησης!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA