• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang Moto2: Εξωγήινη pole!
Ο Zarco από άλλον πλανήτη, διέλυσε τον ανταγωνισμό!
Νέα 29/10/2016 - 12:45

Ο Johann Zarco έκανε μια εντυπωσιακή επίδειξη δύναμης στις σημερινές κατατακτήριες της Moto2, διαλύοντας τους πάντες στο πέρασμά του!

 

Ο Γάλλος ήταν ασυγκράτητος και κανείς δεν κατάφερε να ακολουθήσει τον φρενήρη ρυθμό που έδωσε σε μια πίστα που στέγνωνε, ενώ ο ίδιος παρέμενε με τα βρόχινα ελαστικά!

 

Στην αρχή ήταν ο Morbidelli που τον απείλησε και στη συνέχεια ο Folger. Λίγα λεπτά πριν το τέλος επανήλθε δριμύτερος ο Morbidelli και πήρε την 1η θέση.

 

Όμως ο Γάλλος βγήκε στην τρίτη του έξοδο κι έκανε πράγματα αδιανόητα για τους υπόλοιπους! Στον προτελευταίο του γύρο άφησε ένα δευτερόλεπτο πίσω του τον Morbido!

 

Αυτό όμως δεν ήταν αρκετό, καθώς στον τελευταίο του γύρο οδηγούσε σαν να κρινόταν ο Τίτλος και με το 2:18.621 άφησε 2.134δ πίσω του στη δεύτερη θέση τον Ιταλό!

 

Ο Zarco δείχνει έτοιμος να αρπάξει τη νίκη στον αυριανό αγώνα και μαζί μ’ αυτή και τον Τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή, ώστε να γίνει ο πρώτος αναβάτης της Moto2 με δυο συνεχόμενους Τίτλους.

 

Ο Morbidelli έμεινε με τα βρόχινα ελαστικά μέχρι το τέλος και ήταν χαρούμενος που ισοφάρισε το καλύτερό του αποτέλεσμα σε κατατακτήριες.

 

Εξαιρετικός ήταν ο Axel Pons που θα ξεκινήσει από την πρώτη σειρά της εκκίνησης, κάνοντας τον καλό του γύρο στο τέλος έχοντας βάλει σλικ πίσω ελαστικό.

 

Ο μεγάλος αντίπαλος του Zarco, ο Tom Luthi θα ξεκινήσει από την 5η θέση, ενώ ο τρίτος της βαθμολογίας, ο Alex Rins, ήταν απογοητευτικός σ’ αυτές τις συνθήκες και ήταν μόλις 23ος.

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Στόχος το βάθρο

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang KAT.: O Dovi @Pole

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA