• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang Moto3: Ρεσιτάλ οδήγησης!
Τρομερές κατατακτήριες, η pole στον Binder!
Νέα 29/10/2016 - 09:06

Εξαιρετικές ήταν οι κατατακτήριες δοκιμές της μικρής κατηγορίας, οι οποίες ελέω καιρού είχαν τρομερό ενδιαφέρον μέχρι το τέλος!

 

Με τις πρώτες ψιχάλες να πέφτουν λίγο πριν την εκκίνηση του 40λεπτου, είχαμε τους περισσότερους αναβάτες να ρισκάρουν με τα σλικ ελαστικά και κάποιους να βγαίνουν με τα βρόχινα.

 

Αυτοί με τα σλικ υπολόγιζαν ότι ο καιρός θα κρατήσει για τουλάχιστον πέντε λεπτά ακόμα, ώστε να γράψουν έναν καλό χρόνο με τα σλικ, χρόνο που κανένα βρόχινο δεν θα μπορούσε να βγάλει στη συνέχεια.

 

Όμως η βροχή ξεκίνησε αμέσως και όσοι ήταν με τα σλικ επέστρεψαν αμέσως στα γκαράζ των ομάδων τους για να βάλουν βρόχινα. Αυτομάτως λοιπόν αυτοί με τα βρόχινα εξ αρχής είχαν το πλεονέκτημα!

 

Αυτός που ξεχώρισε ήταν ο Jorge Navarro, με τον Ισπανό να κάνει έναν πολύ καλό χρόνο στο 2:26.984 και με τη βροχή να δυναμώνει φάνταζε αυτός που θα έπαιρνε την πρώτη του φετινή pole.

 

Η βροχή δυνάμωσε τόσο πολύ, ώστε 19 λεπτά πριν το τέλος οι Αγωνοδίκες διέκοψαν τις κατατακτήριες! Το νερό στην πίστα ήταν πάρα πολύ και η ορατότητα περιορισμένη.

 

Η τροπική μπόρα κράτησε για μερικά λεπτά και γρήγορα οι αναβάτες επέστρεψαν στην πίστα για να δούμε 19 συναρπαστικά λεπτά, χάρη στους Navarro, Bagnaia και Binder!

 

Αρχικά ήταν οι Mahindra των Bagnaia και Martin που έκαναν εκπληκτικούς χρόνους! Ο Martin δεν απέφυγε την πτώση, όμως ο Bagnaia συνέχιζε να οδηγεί υπέροχα και δεν άργησε να περάσει πρώτος!

 

Ο Navarro έδωσε άμεσα τη δική του απάντηση και πέρασε και πάλι στην πρώτη θέση λίγα λεπτά πριν το τέλος. Οι δυο τους συνέχιζαν τη μάχη με το χρονόμετρο και στο τέλος νικητής ήταν ο Ισπανός.

 

Ωστόσο δεν ήταν αυτός που πανηγύρισε την pole! Με την προσοχή στραμμένη στους δυο προαναφερθέντες, ήρθε από πίσω ένας φοβερός Brad Binder, ο οποίος στον τελευταίο του γύρο έκανε 2:26.268!

 

Ο Ν. Αφρικανός κατάφερε να πάρει την 6η φετινή του pole position και για πρώτη φορά στην καριέρα του δυο συνεχόμενες, ενώ ήταν η τέταρτη pole του Binder στους 7 τελευταίους αγώνες.

 

Για μόλις 93χιλ του δευτερολέπτου έμεινε στη δεύτερη θέση ο Jorge Navarro, ενώ ελάχιστα πιο πίσω ήταν ο Bagnaia με τους τρεις πρώτους να έχουν διαφορά στα 0.127δ!

 

Πίσω από τις τρεις μοτοσυκλέτες των τριών διαφορετικών κατασκευαστών πήρε θέση ο Lorenzo Dalla Porta, για τον οποίο η 4η θέση είναι η καλύτερή του σε κατατακτήριες της Moto3.

 

Πέμπτος ήταν ο Gabriel Rodrigo, με τον Antonelli να κλείνει τη δεύτερη σειρά. Την τρίτη σειρά ανοίγει ο Bendsneyder, ενώ δίπλα του θα είναι ο Jorge Martin και ο Quartararo.

Επόμενο άρθρο »

Sepang KAT.: O Dovi @Pole

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang Moto2: ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA