• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang Moto2: ΕΔ3
Ο Nakagami πρόλαβε τη βροχή
Νέα 29/10/2016 - 08:07

Τα μισά περίπου λεπτά των ΕΔ3 είχαν στη διάθεσή τους στο στεγνό οι αναβάτες της Moto2, με τον Nakagami να κάνει τον καλύτερο χρόνο του διημέρου.

 

Περίπου οχτώ λεπτά αφότου άρχισαν οι ΕΔ3, βγήκε η σημαία βροχής με τον Morbidelli να έχει σ’ εκείνο το σημείο την πρώτη θέση, μπροστά από τον Folger.

 

Ο πρώτος συναγερμός όμως ήταν λάθος και οι οδηγοί - που αμέσως επέστρεψαν στα γκαράζ των ομάδων τους - επέστρεψαν στην πίστα με σλικ.

 

Σ’ αυτό το διάστημα των 20 περίπου λεπτών, ο πιο δυνατός ήταν ο Nakagami που έκανε δυο γρήγορους γύρους και ανέβηκε σταδιακά στην 3η και μετά στην 1η θέση.

 

Το 2:07.283 του Nakagami ήταν κάτω από το ρεκόρ πίστας (2:07.321 - Luthi), με τον Ιάπωνα ν’ αφήνει 0.139δ και 0.152δ πίσω του τον Morbido και Folger αντίστοιχα.

 

Πολύ καλός ήταν ο Axel Pons που έκανε ακριβώς τον ίδιο χρόνο με τον Johann Zarco, αλλά πήρε την 4η θέση μιας και ο δεύτερος ταχύτερος γύρους του ήταν καλύτερος από τον αντίστοιχο του Γάλλου.

 

Ο Luthi ήταν έκτος και μόλις 8χιλ πίσω από τους δυο προαναφερθέντες, ενώ οι Alex Marquez και Sandro Cortese ήταν οι τελευταίοι με χρόνο στο 2:07.

 

Θέση στη δεκάδα πήρε και ο Schrotter, αλλά και ο ντόπιος Syahrin που κέρδισε τα χειροκροτήματα των συμπατριωτών του στις εξέδρες.

Επόμενο άρθρο »

Sepang Moto3: Ρεσιτάλ οδήγησης!

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang ΕΔ3: Ο Vinales καταπληκτικός!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA