• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang ΕΔ3: Ο Vinales καταπληκτικός!
Ο μόνος κάτω από τα 2'
Νέα 29/10/2016 - 06:39

Ο Maverick Vinales δείχνει και πάλι ότι η Suzuki φέτος είναι ιδιαίτερα βελτιωμένη, με την 1η θέση στις Ελεύθερες Δοκιμές 3, στις οποίες με καλό καιρό και στεγνή πίστα κατέβηκε από το όριο των 2' λεπτών και αρκετά κάτω από το ρεκόρ πίστας που είναι 2:00.606. Ο Ισπανός έγραψε 1:59.947, ενώ είχε και έναν ακόμη γύρο στο 1'59'' ενώ και ομόσταυλός του Aleix Espargaro μισό δευτερόλεπτο πιο πάνω είναι στις 7η θέση, βάζοντας και τις δύο GSX-RR απευθείας στις Κατατακτήριες 2. Ένα ακόμη αξιοσημείωτο γεγονός είναι ότι σε τελική ο Vinales είναι 2ος με 323.7χλμ/ώρα, χάνοντας μόνο από την Ducati του Iannone που έγραψε 324.61!

Από την πλευρά της η Honda έχει μόνο μία μοτοσυκλέτα στην δεκάδα, αυτήν του Marc Marquez που με 2:00.032 πήρε την 2η θέση, παρά το ότι αναρρώνει από γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπώρησε τις δύο προηγούμενες μέρες. Η Yamaha έχει τρεις μοτοσυκλέτες της στη δεκάδα, με τον Jorge Lorenzo 3o, Valentino Rossi 4o Pol Espargaro 9o, ενώ η Ducati είχε ακόμη τρεις με τους Hector Barbera 5o, Andrea Iannone 6o, Andrea Dovizioso 8o! Η τελευταία θέση στη δεκάδα ανήκει στην Aprilia και τον Alvaro Bautista, με την Ιταλίδα να είναι βελτιωμένη και ως προς την τελική με 320.7χλμ/ώρα, έναν τομέα στον οποίο υστερούσε μέχρι πριν λίγο καιρό.

Redding, Petrucci, Crutchlow (έπεσε στο τέλος), Smith, θα δώσουν μάχη στις Κατ1, μαζί με τους υπόλοιπους οδηγούς για τις δύο θέσεις που οδηγούν στις Κατ2.

 

Τα αποτελέσματα αναλυτικά στο συνοδευτικό αρχείο.

 

 

Επόμενο άρθρο »

Sepang Moto2: ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang Moto3: ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA