• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
DE ANGELIS: Ήδη ξεπερνάει τους βαθμούς που μάζεψε το 2008.
Με ανάμικτα συναισθήματα, ο αναβάτης από το San Marino.
Νέα 27/08/2009 - 10:44

Ο Alex de Angelis δικαιολογημένα νιώθει λίγο αδικημένος που χάνει τη θέση του στην ομάδα της Gresini Honda. Πέρσι, ο αναβάτης από το San Marino, στην πρώτη του χρονιά στα MotoGP τερμάτισε 14ος στο Πρωτάθλημα, έχοντας 63 βαθμούς, και 5 εγκαταλείψεις.

 

Φέτος, πάει στην Indianapolis όντας 11ος στο Πρωτάθλημα, με 68 βαθμούς και καμία εγκατάλειψη. Όμως, ακριβώς όπως και ο team mate του, Toni Elias, o de Angelis γνωρίζει ότι θα χάσει τη θέση του στην ομάδα, για την επόμενη χρονιά. Ο Alex, που τερμάτισε 10ος στο περσινό Indy ελπίζει ότι η βελτίωση των επιδόσεών του θα τραβήξει το ενδιαφέρον κάποιας ομάδας.

 

"Το Indy είναι ένας αγώνας με γρήγορες και τεχνικές στροφές και πιστεύω ότι μου ταιριάζει", είπε για τον αγώνα αυτού του σαββατοκύριακου. "Πέρσι σαφώς περιμέναμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα σε βρεγμένες συνθήκες, αλλά δυστυχώς, μου πήρε αρκετούς γύρους μέχρι να βρω το ρυθμό μου. Ελπίζω αυτό το σαββατοκύριακο να έχουμε καλύτερο καιρό και καλύτερη τύχη."

 

Ο Elias εξέφρασε ανοιχτά τη δυσαρέσκειά του, που για μια ακόμη χρονιά πρέπει να ψάξει για νέα ομάδα, αλλά βελτίωσε τις μεταγραφικές του προοπτικές, με το βάθρο που σημείωσε στον τελευταίο αγώνα του Brno. "Είχα δηλώσει ότι το Brno και η Indianapolis θα ήταν καλοί αγώνες για εμάς, και μέχρι τώρα αποδεικνύομαι σωστός. Ελπίζω να είμαι και τώρα σωστός", δήλωσε ο Ισπανός, που βρίσκεται αυτή τη στιγμή πέντε βαθμούς πίσω από τον de Angelis στο Πρωτάθλημα.

 

"Το βάθρο στην Τσεχία ήταν ένα εκπληκτικό επίτευγμα για εμάς, αλλά είναι πολύ ενοχλητικό ότι μέχρι τώρα δεν είχαμε καταφέρει να δείξουμε τις δυνατότητές μας. Θέλουμε να μπαίνουμε στην τετράδα συχνότερα και ξέρουμε ότι είμαστε ικανοί για κάτι τέτοιο. Αυτός ακριβώς είναι ο στόχος μας για το υπόλοιπο της σεζόν."

 

"Έχουμε αποδείξει την ταχύτητά μας, τώρα πρέπει να προσθέσουμε σταθερότητα στο πακέτο. Αν ξεκινήσουμε καλά από την Παρασκευή, δε βλέπω γιατί να μην κλείσουμε το χάσμα με τους πρώτους. Χαίρομαι πολύ που θα αγωνιστώ στην Αμερική, σε μια τόσο φημισμένη πίστα. Όμως, όλα αυτά θα μπούνε σε δεύτερη μοίρα, αν δεν πραγματοποιήσω μια καλή επίδοση", ολοκλήρωσε ο Elias.

Επόμενο άρθρο »

ΙNDIANAPOLIS: Ο Lorenzo θα δυσκολευτεί να διεκδικήσει τον τίτλο με αξιώσεις.

« Προηγούμενο άρθρο

DUCATI: Σίγουροι για την επιστροφή του Stoner.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα