• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang Moto3: ΕΔ3
Τρεις κατασκευαστές μπροστά, 1ος ο Binder
Νέα 29/10/2016 - 05:09

Παρόμοιες συνθήκες με χτες συνάντησαν οι αναβάτες της Moto3, με υψηλές θερμοκρασίες και πολλά υγρά σημεία στην πίστα από τη βραδινή βροχή.

 

Οι αναβάτες της Moto3 κατέβαζαν τους χρόνους τους μέχρι το τέλος, όταν ήρθε ο Brad Binder να κάνει ένα πολύ καλό πέρασμα στο τελευταίο κομμάτι και να σκαρφαλώνει στην 1η θέση.

 

Ο Ν. Αφρικανός ήταν μπροστά και χτες το πρωί, ενώ επισήμανε στις δηλώσεις του ότι περιμένει να βελτιωθεί στις βρεγμένες συνθήκες.

 

Πίσω από την ΚΤΜ του Binder πήρε θέση η Honda του Jakub Kornfeil που έχασε την πρώτη θέση για έξι χιλιοστά του δευτερολέπτου από τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή.

 

Στην τρίτη θέση η Mahindra του Pecco Bagnaia που είχε εντυπωσιάσει χτες στο βρεγμένο και σήμερα το πρωί ήταν μόλις 92χιλ πιο αργός από τον Binder.

 

Δυο ακόμα ΚΤΜ ακολουθούν, με πρώτη αυτή του Fabio Quartararo που έμεινε 39χιλ μπροστά από τον ομόσταυλό του, τον Joan Mir.

 

Ο Navarro δεν απέφυγε την πτώση ούτε σήμερα, ήταν ωστόσο ο τελευταίος από τους οδηγούς που κατάφεραν να κάνουν χρόνο στο 2:14, ενώ και η διαφορά του από την κορυφή ήταν μικρή, μόλις 0.260δ

 

Αρκετά πιο πίσω, με διαφορά σχεδόν μισού δευτερολέπτου από τον Navarro, ήταν ο Jorge Martin, ενώ την έκπληξη κάνει ο Marcos Ramirez που ήταν 8ος.

 

Ο Ramirez προέρχεται από το καλύτερό του αποτέλεσμα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, την 7η που κατάφερε να πάρει στην Αυστραλία.

 

Στη δεκάδα ήταν οι δυο από τις τρεις μοτοσυκλέτες της ομάδας του Valentino Rossi, με τον Dalla Porta να είναι 40χιλ πιο γρήγορος από τον Migno.

 

Ο τρίτος της παρέας στην SKY VR46, ο Bulega, ήταν 12ος  και μόλις 7χιλ πιο γρήγορος από την Herrera που εντυπωσίασε, σε αντίθεση με τους Di Giannantonio και Antonelli που είναι πολύ πίσω.

Επόμενο άρθρο »

Sepang ΕΔ3: Ο Vinales καταπληκτικός!

« Προηγούμενο άρθρο

SBK-Motul Qatar: ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA