• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ROSSI: Πάει για knockout!
O Ιταλός θα προσπαθήσει να μεγαλώσει το προβάδισμά του, στην Indianapolis.
Νέα 26/08/2009 - 10:43

Ο Valentino Rossi προηγείται στην κούρσα του Πρωταθλήματος και θα προσπαθήσει να μεγαλώσει το προβάδισμά του, αυτό το σαββατοκύριακο στην Indianapolis.

 

Στους δύο τελευταίους αγώνες, ο έξι φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής MotoGP, μάζεψε 36 βαθμούς, σε αντίθεση με το Lorenzo που σημείωσε δύο πτώσεις, και έμεινε αρκετά πίσω στο Πρωτάθλημα. Mε τον Stoner να είναι εκτός παιχνιδιού, το δίδυμο της Yamaha αναμένεται να τα δώσει όλα στον Αμερικάνικο αγώνα της Κυριακής.

 

"Όπως είπα και στο Brno, θα ήταν χαζό να χαλαρώσουμε και να θεωρήσουμε ότι το Πρωτάθλημα έχει τελειώσει. Τα πάντα μπορούν να συμβούν και ξέρουμε ότι ο Lorenzo θα είναι πολύ δυνατός και αποφασισμένος αυτό το σαββατοκύριακο, με σκοπό να επανορθώσει για τους δύο προηγούμενους αγώνες. Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι", είπε ο Rossi εν όψει του αγώνα του Indy.

 

Ο Ιταλός νίκησε τον περσινό αγώνα στην Indianapolis, έχοντας πλεονέκτημα 5.9 δευτερολέπτων έναντι του Nicky Hayden, όταν ο αγώνας σταμάτησε οκτώ γύρους πριν το τέλος, εξ αιτίας του τυφώνα Ike. "Ο περσινός αγώνας στο Indy ήταν πολύ ιδιαίτερος διότι τρέχαμε εκεί για πρώτη φορά, σε μια πίστα που έιναι μάλλον η διασημότερη στον κόσμο", δήλωσε ο Rossi.

 

"Δεν ξέραμε τι να περιμένουμε, αλλά η μοτοσυκλέτα μας δούλευε καλά από την αρχή, τόσο στο στεγνό όσο και στο βρεγμένο. Όμως, κάθε χρονιά είναι διαφορετική, και δε θα ξέρουμε που ακριβώς βρισκόμαστε, παρά μόνον όταν ξεκινήσουν οι δοκιμές, το απόγευμα της Παρασκευής. Πέρσι είχα μια καλή επίδοση, αλλά όπως όλοι, ελπίζω αυτός να ήταν ο μοναδικός τυφώνας που θα συναντήσω στην καριέρα μου, και εύχομαι φέτος οι συνθήκες να είναι πιο ομαλές", πρόσθεσε ο Ιταλός.

Επόμενο άρθρο »

DE ANGELIS: Ήδη ξεπερνάει τους βαθμούς που μάζεψε το 2008.

« Προηγούμενο άρθρο

ROSSI: Ανυπόμονος να παρακολουθήσει την επίδειξη του Roberts.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα