• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ROSSI: Ανυπόμονος να παρακολουθήσει την επίδειξη του Roberts.
O Ιταλός δηλώνει ενθουσιασμένος με την εκδήλωση του διοργανώνεται στην Indianapolis.
Νέα 26/08/2009 - 09:22

Ο θρύλος των αγώνων, "ο Βασιλιάς" Kenny Roberts θα πραγματοποιήσει μερικούς γύρους επίδειξης πάνω στη διαβόητη Yamaha TZ-750, αυτό το Σάββατο στην Indiana.

 

Ο τρεις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής 500cc και δύο φορές AMA Grand National, οδήγησε τη μοτοσυκλέτα σε μια ιστορική νίκη το 1975 στον αγώνα “Indy Mile” κάνοντας ένα συγκλονιστικό προσπέρασμα στον τελευταίο γύρο. Η μοτοσυκλέτα που κατασκευάστηκε και βελτιώθηκε από τον πρώην Παγκόσμιο Πρωταθλητή των 250cc, Kel Carruthers, θεωρούνταν από πολλούς επικίνδυνη στην οδήγηση, εξ αιτίας της κτηνώδους ισχύος της.

 

"Μετά τον αγώνα το 1975, τους είπα ότι δε με πλήρωναν αρκετά για να καβαλάω αυτό το πράγμα, και φέτος δε θα είναι διαφορετικά!", δήλωσε ο Roberts. "Θα είναι πάντως ενδιαφέρον για τους θεατές να ακούσουν την Yamaha TZ μια ακόμα φορά στην πίστα."

 

Ο Valentino Rossi σχεδιάζει να παρακολουθήσει την επίδειξη που θα πραγματοποιηθεί κοντά στην πίστα της Indianapolis. "Σίγουρα η νίκη του Kenny πάνω στην TZ, πριν από 34 χρόνια ήταν μνημειώδης", δήλωσε ο Rossi. "Το γεγονός ότι εγώ δεν είχα γεννηθεί καν, με κάνει θέλω να παραβρεθώ εκεί ακόμα περισσότερο."

Επόμενο άρθρο »

DUCATI: Σίγουροι για την επιστροφή του Stoner.

« Προηγούμενο άρθρο

INDIANAPOLIS: Τι έγινε στον αγώνα του 2008;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα