• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Crutchlow: Περισσότερη υποστήριξη!
Θέλω το κάτι παραπάνω από το εργοστάσιό μου
Νέα 25/10/2016 - 16:26

Περισσότερη υποστήριξη από την Honda θέλει ο Cal Crutchlow, ο μεγάλος νικητής του 16ου Γύρου της σεζόν στο Phillip Island.

 

Μετά την παρθενική νίκη της καριέρας του στο βρεγμένο Brno, ο Crutchlow έδειξε ότι αυτή δεν ήταν πυροτέχνημα κι εκμεταλλευόμενος την πτώση του Marquez μπροστά, κέρδισε και στο στεγνό στην Αυστραλία.

 

Δεν ήταν όμως όλα ρόδινα μετά τη νίκη του στο Phillip Island, καθώς - όπως επισήμανε και παρατήρησε ο ίδιος - κανένας επίσημος από την Honda δεν ήρθε στη συνέντευξη τύπου μετά τη μεγάλη του επιτυχία.

 

«Είμαι χαρούμενος με την ομάδα μου, αλλά νομίζω ότι αξίζω υποστήριξη από το εργοστάσιό μου. Όταν ήμουν στην Tech3 είχα καλή υποστήριξη και μου είχαν προσφέρει και συμβόλαιο να μείνω».

 

«Και τώρα έχουμε καλή υποστήριξη, μην με παρεξηγήσετε, αλλά θεωρώ ότι θα έπρεπε να με βοηθάνε προσωπικά εμένα και τον Lucio (σ.σ. Cecchinello) περισσότερο».

 

«Είναι απογοητευτικό να κερδίζεις τον αγώνα και το αφεντικό της Honda να μην είναι εδώ. Σας το λέω, αν ήμουν με άλλο εργοστάσιο θα είχαν έρθει».

 

«Ξέρω ότι υπάρχουν κάποιοι μέσα από το εργοστάσιο που με βοηθάνε, όπως ξέρω ότι υπάρχουν και άλλοι που δεν τους αρέσει που αυτοί οι άνθρωποι με βοηθάνε. Έτσι έχουν τα πράγματα».

 

Η πορεία του Crutchlow στους τελευταίους έξι Γύρους, χωρίς υπερβολή, είναι πορεία αναβάτη που αν έβλεπε κανείς μόνο τα χαρτιά, θα είχε την εντύπωση ότι είναι στους διεκδικητές του Τίτλου!

 

Όμως ο ίδιος παραμένει προσγειωμένος και «...ρεαλιστής. Όπως έχουν τα πράγματα και με αυτά που παίρνουμε από την Honda... θα ζητάγαμε πολλά αν μας βάζαμε στους διεκδικητές του Τίτλου».

 

«Αυτό όμως δεν με εμποδίζει να πιστεύω ότι μπορώ να γίνω. Σίγουρα θα προσπαθήσω κι αν δεν γίνει, δεν έγινε. Παίρνω αυτά τα καλά αποτελέσματα εδώ κι εκεί και αυτά είναι καλό για την ομάδα μου και για μένα προσωπικά».

Επόμενο άρθρο »

MotoGP: Η πρόκληση της Sepang!

« Προηγούμενο άρθρο

Miller: Δεν είχα χρόνο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA