• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Miller: Δεν είχα χρόνο!
Για να κυνηγήσω τον Redding
Νέα 25/10/2016 - 11:40

Η 10η θέση ήταν αυτή που πήρε τελικά στον εντός έδρας αγώνα του ο Jack Miller, μια ικανοποιητική θέση αλλά με τον Αυστραλό άσο να ήθελε το κάτι παραπάνω.

 

Ο Miller έδωσε - μαζί με τους Smith,Redding,Petrucci,Hayden και Barbera - τη μάχη για την 7η θέση στον Κυριακάτικο αγώνα που είχε δράματα στο τέλος.

 

Τότε ο Αυστραλός είχε μια επαφή με τον Hayden, με αποτέλεσμα να πέσει ο Αμερικανός, ενώ και ο Barbera τέθηκε εκτός μάχης μετά από μάχες που έδωσε με τον Miller.

 

«Αν δεν είχα μπλέξει με κάποιες μάχες στον τελευταίο γύρο, θα ήμουν 8ος. Έτσι όμως έχουν τα πράγματα. Ήταν δύσκολα εκεί έξω κι έδωσα σκληρές μάχες με δυνατούς αντιπάλους κι έτσι σίγουρα το διασκέδασα».

 

«Δεν ήταν εύκολο να περάσω τον Petrucci και μετά να φτάσω τον Redding. Κι όταν με πέρασε ο Barbera, τον ξαναπέρασα και δεν ξέρω τι τον έπιασε αλλά στην 6 βούτηξε βαθιά και με έβγαλε εκτός».

 

«Βγήκε κι αυτός στο χορτάρι, αλλά εγώ έμεινα μέσα και πιστεύω ότι θα μπορούσα να προλάβω τον Redding, είχαμε καλό ρυθμό, αλλά ξεμείναμε από γύρους».

 

Όσο για το συμβάν με τον Hayden, ο Αυστραλός είπε: «Έβαλα τη μοτοσυκλέτα μου στην εσωτερική του και δεν ξέρω αν με είδε ή όχι, αλλά δεν σήκωσε τη δική του».

 

«Κρίμα λοιπόν που χρειάστηκε να τον ακουμπήσω, αλλά αυτά έχουν οι αγώνες», πρόσθεσε ο Miller, ο οποίος μετά το τέλος του αγώνα πήγε στο γκαράζ του Hayden για να ζητήσει συγγνώμη.

 

Ο Miller είχε μια πολύ δύσκολη στιγμή στην 3, εκεί που - για ανεξήγητους λόγους όπως είπε - είχε έλλειψη πρόσφυσης στους πρώτους δέκα γύρους του αγώνα.

 

«Δεν ξέρω το λόγο... ίσως το ελαστικό να ήταν κρύο, αλλά το θέμα είναι ότι μου κόστισε πολύ χρόνο και είναι κρίμα».

Επόμενο άρθρο »

Crutchlow: Περισσότερη υποστήριξη!

« Προηγούμενο άρθρο

Redding: Τεράστια ανατροπή!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA