• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
FIAT YAMAHA: Υπόσχεση στον Lorenzo για ίση μεταχείριση.
Ο Ισπανός δεν είναι πλέον "το νούμερο δύο".
Νέα 26/08/2009 - 08:41

Γύρω από την ιστορία του φλερτ Ducati – Lorenzo και την τελική ανανέωση του Ισπανού με την Yamaha, έγιναν διάφορες υποθέσεις σχετικά με τα κίνητρα του Jorge. Αρχικά πολλοί είπαν ότι το βασικό κίνητρο για τον Lorenzo ήταν ο πακτωλός χρημάτων που προσέφερε το Ιταλικό εργοστάσιο. Παρόλα αυτά, ο Ισπανός είχε τονίσει ότι τα χρήματα ήταν η τελευταία του προτεραιότητα, και το απέδειξε με την ανανέωσή του.

 

Η Yamaha ξεκαθάρισε εξ αρχής ότι δε θα έμπαινε στο παιχνίδι της δημοπρασίας για τον Ισπανό, και τελικά ο Jorge ανανέωσε με "μόλις" 3.5 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο, σχεδόν τα μισά από όσα πρόσφερε η Ducati. Το κύριο κίνητρο λοιπόν ήταν καθαρά αγωνιστικό: H ίση μεταχείριση του Ισπανού, με τον team mate του, Valentino Rossi.

 

Όπως δήλωσε σε χθεσινή του συνέντευξη, ο Lorenzo κατάφερε να αποσπάσει συγκεκριμένες υποσχέσεις από τον Lin Jarvis, αφεντικό της Yamaha: Ο Ισπανός θα λαμβάνει όλα τα νέα εξαρτήματα που θα χρησιμοποιεί και ο team mate του: "Υπήρξε δέσμευση ότι οι δύο μοτοσυκλέτες θα είναι ακριβώς ίδιες, τόσο από τον Lin Jarvis όσο και από τον Masao Furusawa. Αυτό ήταν κάτι που πραγματικά με ενδιέφερε, και ένας από τους βασικούς λόγους που ανανέωσα στην ομάδα", δήλωσε ο Lorenzo.

Επόμενο άρθρο »

INDIANAPOLIS: Τι έγινε στον αγώνα του 2008;

« Προηγούμενο άρθρο

Tα MotoGP στην INDIANAPOLIS

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα