• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Redding: Τεράστια ανατροπή!
Από το ζενίθ στο ναδίρ ο Βρετανός
Νέα 25/10/2016 - 11:23

Η Κυριακή ήταν μια από τις πιο έντονες ημέρες στην καριέρα του Scott Redding, ο οποίος βίωσε από τα πιο δυνατά του συναισθήματα σε ημέρα αγώνα!

 

Στο ζέσταμα το πρωί ήταν απογοητευτικός, χωρίς πρόσφυση από το πίσω ελαστικό κι εκεί που περίμενε έναν καταστροφικό αγώνα, κατάφερε να τερματίσει 7ος, κερδίζοντας μια δυνατή μάχη με εφτά αντιπάλους του!

 

«Σήμερα το πρωί ήμασταν τελείως στα σκ@τ@.  Δεν είχα καθόλου πρόσφυση στον πίσω τροχό... στην είσοδο, στην έξοδο... πουθενά! Πραγματικά πίστευα ότι θα ήταν άσχημα στον αγώνα».

 

«Στην αρχή όμως βρήκα την εμπιστοσύνη μου και μετά άρχισα να έχω καλή αίσθηση. Μπορούσα να δουλέψω όπως ήθελα, χωρίς να είναι η αυτοπεποίθησή μου όμως στο 100%».

 

«Σταδιακά αύξανα την ταχύτητά μου και ήμουν σχετικά άνετα μέχρι το τέλος του αγώνα, που έπεσε πολύ η απόδοση του πίσω τροχού. Προσπαθούσα να ξεφύγω αλλά γλίστραγα πολύ, ειδικά στην 2 και στην 5».

 

Πάντως στο τέλος κατάφερε να τερματίσει στην 7η θέση και το πιο σημαντικό, να κερδίσει κατά δυο θέσεις τον ομόσταυλό του, τον Petrucci, με τον οποίο μάχεται για το ποιος θα πάρει την GP17 τη νέα σεζόν.

 

«Στην αρχή είχε ξεφύγει και σκέφτηκα: οκ, τέλειωσε. Μετά όμως πλησιάσαμε και είπα: οκ, τώρα είμαστε στο παιχνίδι. Μείναμε κοντά του και τώρα τον κερδίσαμε, σε αντίθεση με την Ιαπωνία».

 

«Πραγματικά δεν περίμενα να κάνω αυτό τον αγώνα. Σήμερα ήταν μια από αυτές τις ημέρες που όλα δούλεψαν καλύτερα απ’ ότι περίμενα. Ήταν ωραίες μάχες, αλλά δύσκολες, με τον Jack, τον Nicky, τον Bradl».

Επόμενο άρθρο »

Miller: Δεν είχα χρόνο!

« Προηγούμενο άρθρο

Petrucci: «Τρελός» ο Miller!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA